Hurá na Slovakiaring, druhý díl Carboniacupu klepe na dveře

Po úvodním klání na domácí trati v Mostě se Carboniacup vydá na svou další pouť středoevropskými autodromy a tentokrát pojede na Slovakiaring u Orechovej Potoni, v blízkosti Dunajské Stredy.

projít na článek

Slovakiaring s Carboniacupem letos podruhé

Začala druhá polovina sezóny Carboniacupu a jezdci se vrací na okruh u Orechovej Potoni, neboli slovenský mezinárodní okruh Slovakiaring. Na jezdce čekají už čtvrté závody. A tentokrát opět dvojzávod.

projít na článek

Carboniacup Jopi Racing day hostí Slovakiaring

Provozovatel slovenské sítě benzínových pump firma Jopi Vás jako garant závodu Carboniacupu zve na letošní třetí závodní den, který se koná již 5.8. na oblíbené rychlé trati poblíž Orechovej Potoni, aneb vlastním jménem Slovakiaring, přihlášených máme víc

projít na článek

Slovakiaring přitáhl do Carbonia Cupu opět plný dům

Druhý letošní závod Carbonia Cupu hostil Slovakiaring na Slovensku a přilákal opět hojné pole jezdců rozličných kubatůr v sérii cestovních vozů, formulí a prototypů.

projít na článek

SLOVAKIA RING hostil druhý díl Carboniacupu 2022

Druhý díl okruhového poháru Carboniacupu hostil slovenský dlouhý autodrom SLOVAKIA RING u obce Orechová Potoň.

projít na článek

All Ride Show 2019 klepe na dveře!

Čtvrtý ročník přehlídky custom biků All Ride Show už klepe na dveře. Po třech letech, kdy se výstava konala v holešovické Továrně, se přesouvá no větších prostor Pragovky ve Vysočanech. Stejně jako v předešlých ročnících se bude na co dívat, opět se můžet

projít na článek