Husova plastika v Kostnici se svící a srdcem z kaštanů

Husova plastika v Kostnici se svící a srdcem z kaštanů lastika byla v Kostnici dobře přijata. Vždy u ní svítí malé světýlko a v posledních týdnech ji někdo obložil srdcem vytvořeným z kaštanů." říká vedoucí koncilního města Kostnice Ruth Bader. Husova plastika autorky Adély Kačabové - absolventky Střední průmyslové školy sochařské a kamenické v Hořicích byla slavnostně v Kostnici odhalena k Husovu 600. výročí v letošním červenci.

projít na článek

Ve čtvrtek 4.10. v pražském Kaštanu

První koncert podzimní sezóny je tady, těšíme se na Vás ve čtvrtek 4.10. v pražském klubu Kaštan ! Koncert začíná jako obvykle ve 20:00 , do Kaštanu se dostanete tramvají 22 nebo 25, zastávka U Kaštanu . Majerovky budou v plné sestavě, tedy i s Alicí Hol

projít na článek

Reko MS Choceň Husova

(2021) Rekonstrukce NTL plynovodu a plynovodních přípojek v délce 350 m, včetně 17 ks přípojek Rekonstrukce koncové nezokruhované části místní NTL plynovodní sítě tak, aby byl umožněn pozdější přechod na STL. Původně uvažované zapojení náhradního zásobová

projít na článek

Pozvánka do pražského Kaštanu - čtvrtek 24.2.

Ve čtvrtek 24. února uslyšíte Majerovky opět  v Praze - od 20:00 hrajeme v Kaštanu. Klub najdete na Bělohorské ulici čp. 150 a snadno k němu dojedete tramvají číslo 22 nebo 25. Hrajeme samozřejmě v plném počtu.  

projít na článek

Reportáž a fotogalerie z koncertu na Kaštanu

Reportáž a fotogalerii na serveru Má hudba z koncertu Majerovek v pražském Kaštanu ve čtvrtek 4. října - vše z dílny Martina Myslivce - si můžete prohlédnout na odkazu http://www.mahudba.cz/reportaze/180-majerovky-v-klubu-kastan/ . Děkujeme, Martine!

projít na článek

NOVINKA: Římské svíce - malé

Balení 12ks barevných římských svící, jedna svíce 20 výstřelů. prodejné od 21 let

projít na článek