Hustá květáková polévka s vejci a brambory

Recept na skvělou květákovou polévku, která opravdu zasytí a zahřeje.

projít na článek

Květáková polévka

Květáková polévka se nejčastěji vaří v létě a na podzim, kdy je dostatek čerstvého květáku. V dnešní době si však můžeme květák koupit kdykoli, ale čerstvý je samozřejmě úplně něco jiného. Chutná naprosto jinak. Připravit květákovou polévku lze mnoha různ

projít na článek

Polévka kulajda

Kulajda je hustá voňavá polévka, která dokáže výborně zasytit, takže si ji můžete dát klidně jako vydatnou večeři, a ne jen jako polévku před hlavním jídlem. Základem polévky jsou houby. Použít můžete téměř jakékoliv, velice dobré jsou třeba lišky nebo pr

projít na článek

Recepty na gulášovou polévku

Gulášová polévka má svůj původ v Uhrách, ale u nás již zcela zdomácněla a lze ji považovat za stabilní složku české kuchyně. Tradiční gulášovka obsahuje maso, cibuli a vařené brambory. Typická je svou červenou barvou, výraznou chutí a měla by být dostateč

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Gulášová polévka (2 porce) - 600g

Gulášová polévka (2 porce)  Popis: Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem. Složení: hovězí vývar (voda, hově

projít na článek

AKCE: Gulášová polévka (2 porce) - 600g

Gulášová polévka (2 porce)  Popis: Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem. Složení: hovězí vývar (voda, hově

projít na článek