Hyundai Motor Group oznámil budoucí plán

Hyundai Motor Group (HMG) přetvoří zákaznické zážitky a zahájí zcela novou éru mobility prostřednictvím neustále vyvíjené softwarové technologie. Softwarové aktualizace OTA (Over-The-Air) pro všechny modely na všech globálních trzích budou nejpozději od roku 2025 kdykoli a kdekoli vylepšovat provozní vlastnosti a funkčnost všech vozidel a udržovat je aktuální. Podle prognóz bude do roku 2025 na celém světě registrováno k odběru služeb pro online propojené automobily (CCS – Connected Car Services) koncernu HMG 20 milionů vozidel. Bezkonkurenční, interně vyvíjený operační systém pro online propojené automobily (ccOS – Connected Car Operating System) nabídne zákazníkům individualizované služby a bude zpracovávat data extrémní rychlostí. Partnerství v oborech, jakými jsou logistika, ubytovací služby nebo volný čas a zábava, vytvoří pomocí platforem založených na datech otevřený ekosystém a změní zvyklosti v oblasti mobility.  

projít na článek

Hyundai Motor Group představuje elektromobilovou platformou „E-GMP“

Hyundai Motor Group odhaluje E-GMP, svou první speciální platformu pro akumulátorové elektromobily, z níž vzejde nová generace výhradně elektricky poháněných modelů.

projít na článek

Hyundai odhalil supertechnologii solárního nabíjení

Hyundai Motor a KIA Motors plánují, že budou vybraná vozidla koncernu Hyundai Motor Group vybavovat supertechnologií solárního nabíjení.

projít na článek

Hyundai Motor Group odhaluje studii TIGER

Hyundai Motor Group odhaluje studii TIGER, vozidlo pro mobilitu bez posádky.

projít na článek

V Mnichově začalo jezdit 50 vodíkových vozů Hyundai

Automobilka Hyundai doručila 50 modelů ix35 Fuel Cell společnosti Linde Group v německém Mnichově. Zástupci Hyundai Motor předali vozy s vodíkovým pohonem k užívání v rámci carsharingovéh

projít na článek

Hyundai Motor ohlašuje novou éru elektromobilů upoutávkou na IONIQ 5

Společnost Hyundai Motor Company dnes zveřejnila upoutávkové video na připravovaný model IONIQ 5.

projít na článek