Hyundai představuje přístrojovou desku budoucnosti

Hyundai Motor odhalil ve zkušebním automobilu i30 studii přístrojové desky budoucnosti s nejmodernějšími vyvíjenými technologiemi.

projít na článek

Hyundai představuje videa o koncepčních novinkách Vision T a Hyundai 45

Společnost Hyundai Motor zveřejnila nová videa s koncepty Vision T a Hyundai 45. SangYup Lee, šéfdesignér značky Hyundai, v nich vysvětluje nejdůležitější charakteristické prvky designu koncepčních v

projít na článek

Hyundai představuje zcela nové modely Sonata a ix25

Společnost Beijing Hyundai Motor Company (BHMC) odhalila na autosalonu Auto Shanghai 2019 zcela nové modely Hyundai Sonata a Hyundai ix25.

projít na článek

Hyundai představí v Las Vegas technologie budoucnosti

Na veletrhu spotřební elektroniky CES v Las Vegas Hyundai předvede své vize budoucnosti mobility. Od 5. do 8. ledna si budou moci návštěvníci prohlédnout novinky například z oblasti technologií intel

projít na článek

Hyundai Motor představuje Generation IONIQ Tour

Hyundai Motor představuje Generation IONIQ Tour. Hyundai IONIQ je prvním vozem na světě, který nabízí verze hybrid, plug-in hybrid a čistý elektropohon v jedné karosářské variantě.

projít na článek

Hyundai představuje platformu třetí generace

Hyundai představuje platformu, která je prvně použita u nejnovější generace modelu Sonata, jejíž prodej bude na vybraných trzích zahájen již v průběhu března.

projít na článek