Hyundai: speciální edice i30 N Drive-N

Značka Hyundai představila exkluzivní limitovanou edici i30 N Drive-N postavenou na základě vysokovýkonných modelů Hyundai i30 N a Hyundai i30 Fastback N. Tato jedinečná edice nového modelu i30 N poskytuje stejnou úroveň výkonů a zážitků z mimořádně sportovní jízdy jako úspěšné výchozí modely, ovšem umocněnou osobitým vnějším a vnitřním designem. Plánovaná limitovaná výroba byla zahájena v posledním dubnovém týdnu. Pro evropské trhy je vyhrazeno 620 vozů, z nichž 25 zamíří do České republiky, a zbývajících 180 vozů odebere Austrálie.

projít na článek

Výraznější MINI - speciální edice

Edice Resolute Edition pro MINI 3dveřové, MINI 5dveřové a MINI Cabrio, edice Untold Edition pro MINI Clubman a edice Untamed Edition pro MINI Countryman.

projít na článek

Limitovaná edice i30 N Drive-N má české ceny

Limitovaná edice i30 N Drive-N přijíždí oficiálně na český trh. Cena pětadvacítky vozů, které jsou určeny pro český trh, startuje na 899 990 Kč vč. DPH.

projít na článek

Oliver König převzal Hyundai i30 N Drive-N

Český motocyklový závodník Oliver König, závodící v sérii WSBK za Orelac Racing Team, poprvé nasedl do svého zbrusu nového modelu Hyundai i30 N v limitované edici Dri

projít na článek

Hyundai představuje videa o koncepčních novinkách Vision T a Hyundai 45

Společnost Hyundai Motor zveřejnila nová videa s koncepty Vision T a Hyundai 45. SangYup Lee, šéfdesignér značky Hyundai, v nich vysvětluje nejdůležitější charakteristické prvky designu koncepčních v

projít na článek

Hyundai TUCSON se zvýhodněním až 95 000 Kč

Limitovaná edice Freedom s atraktivní výbavou a příslušenstvím za 50 %.

projít na článek