I/38 oprava krytu vozovky Vrbovec – hranice ČR

Oprava krytu vozovky Vrbovec – hranice ČR Pro společnost ŘSD ČR zpracovávala naše společnost dokumentaci pro provedení stavby, která řešila rekonstrukci komunikace I/38 Vrbovec – Hatě. Oprava krytu vozovky probíhala od křižovatky se silnicí III/40835 (na obec Vrbovec) až po státní hranici včetně průtahu obcí Chvalovice v celkové délce 6,115 km. Rekonstrukce spočívala v úpravě vozových vrstev v tloušťce 430 mm. Od července 2022 se již na této komunikaci projedete po novém povrchu vozovky.

projít na článek

Oprava místních komunikací v Obci Vendolí

Na základě výběrového řízení realizuje v Koclířově opravu místní komunikací o celkové ploše 2150 m2, včetně opravy odvodnění vozovky. Příspěvek Oprava místních komunikací v Obci Vendolí pochází z AVJ-STAVBY s.r.o.

projít na článek

Oprava poškozené části zatrubnění Pivovarského potoka

Na základě výběrového řízení realizuje ve Svitavách stavební práce ,,Oprava poškozené části zatrubnění Pivovarského potoka. Oprava potoka spočívá zejména v osazení nového betonového potrubí DN 1000 v celkové délce 102,5 m a zbudováním 4 kanalizačních šach

projít na článek

List 2

OPRAVA EMISNÍHO SYSTÉMU SERVIS KLIMATIZACÍ ELEKTRICKÝ SYSTÉM MOTORY CHLAZENÍ OPRAVA PNEUMATICKÉHO PÉROVÁNÍ A PODVOZKU

projít na článek

Rychlá oprava turbodmychadla

Nově nabízíme opravu Vašeho turbodmychadla na počkání, to znamená do 3 hodin či do 24 hodin. Tato služba je po domluvě. Více informací na tel.: 566 531 246. Příspěvek Rychlá oprava turbodmychadla pochází z TurboCar

projít na článek

Oprava čelních oken zcelováním NOVINKA

The post Oprava čelních oken zcelováním NOVINKA appeared first on Autocentrum Vyškov - autoservis, pneuservis a půjčovna vozů.

projít na článek