I krátký společný výlet lásku osvěží

Tak, kam to bude tentokrát? Zkusíte se prodrat davem turistů a vášnivě se políbit přímo pod Pražským orlojem nebo se vydáte prozkoumat Kyjovské údolí v Českém Švýcarsku? A co takhle udělat si jenom krásný lenivý den v botanické zahradě v Brně? Hlavně, aby #laskyplnypatecek nebyl nuda! Ať už se vydáte na láskyplný výlet ve dvojici do města nebo do přírody, jedním si můžete být jistí – dodá vaší lásce pořádnou šťávu. Vyrážíte? Víc info najdeš na www.regiojet.cz/cesko Príspevok I krátký společný výlet lásku osvěží je zobrazený ako prvý na Láskyplný piatoček.

projít na článek

TOP 10 TIPŮ NA VÝLET VE ZNOJMĚ

Chystáte-li se do Znojma, vybrali jsme pro vás TOP 10 míst, které jsou skvělým tipem na výlet. Celý článek najdete na www.uzasnamorava.cz The post TOP 10 TIPŮ NA VÝLET VE ZNOJMĚ appeared first on Penzion u Hrnčíře.

projít na článek

Jednodenní výlet do Krakova v Polsku

Pokud plánujete jednodenní výlet, nedaleký Krakov je jednoznačně dobrou volbou pro milovníky památek. Je to krásné a kouzelné město nejen o svátcích. Blížící se Vánoce mu dodávají ještě zajímavější nádech, protože se ulice i náměstí Článek Jednodenní výl

projít na článek

Základní organizační pokyny k našim výletům

Aby váš zvolený výlet byl pro vás skutečně mimořádným zážitkem,  doporučujeme vám k přečtení několik obecných rad , jak se na výlet s námi připravit. 

projít na článek

Výlet ponorkou pod hladinu Atlantiku

VÝLET JE OBNOVEN Čtyřicetiminutová plavba ponorkou spojená s procházkou idylickým přístavním městem na jihu Gran Canaria. Možnost prodloužení výletu o koupání na chráněné písčité pláži bez vln.  

projít na článek

Svátek zamilovaných

14.2. svátek zamilovaných. Ať už jste potkali svoji velkou lásku včera nebo před 30 lety, Valentýn je krásná příležitost dát svému partnerovi najevo, jak moc pro Vás znamená. Podle nás není nic úžasnějšího než společný zážitek, nejraději někde na cestách.

projít na článek