I podzim má své kouzlo

Hledáte romantické místo nedaleko Prahy , kde nebudete nikým rušeni ? Právě jste objevili to pravé. Neváhejte prožít krásné chvíle v přírodě, která Vás  pohltí svou krásou a vůní. Těšíme se na Vás.

projít na článek

SEEBERG: Výstava „Kouzlo starých panenek“

Hrad Seeberg Vás zve po celou návštěvnickou sezónu 2023 na novou výstavu "Kouzlo starých panenek" Unikátní výstava představuje desítky nejrůznějších typů panenek, se kterými si hrály nejen naše babičky.

projít na článek

Kurz KDP 1 Blansko podzim 2023

Kurz je určen pro všechny rodiče, katechety a ty, které zajímá duchovní rozvoj dětí. Termíny: 16.-17. 9. a 4.-5. 11. 2023 Podrobnější info na plakátku KDP Bk podzim 2023.png (1,4 MB) Přihlašování forms.gle/HWavtGwDX9qvRERr6

projít na článek

Poradna pro houbaře v rámci HOBBY PODZIM 2014

Jihočeské muzeum pro vás v rámci veletrhu HOBBY PODZIM 2014 připravilo poradnu pro houbaře.

projít na článek

Podzimní detoxikace omlazuje tělo i mysl

Podzim je období sklizně, kdy shromažďujeme plody přírody a připravujeme se na zimu. Po podzimní rovnodennosti se dny zkracují. Tmavší a chladnější dny nás vybízí, abychom zpomalili své tempo a šetřili naši životní energii pro nadcházející měsíce. Podzim

projít na článek

Nové dárky ZK podzim zima 2022-23

Od 1.10.2022 mohou zákazníci supermarketů Terno vybírat z nové nabídky dárků Zákaznického klubu Terno PODZIM ZIMA 2022-2023. Sbírejte body za nákupy v Ternu a vybírejte ze široké nabídky dárků. Kompletní nabídku dárků najdete v sekci Zákaznický klub.

projít na článek