I v odvetě české futsalistky remizovaly s Norskem

I napodruhé se Češky rozešly s Norkami smírně. Ve druhém poločase dostaly své soupeřky ze severu pod tlak, ale vítěznou branku vstřelit nedokázaly. Nadějné výkony jsou skvělou pozvánkou na kvalifikační fázi, která naše futsalistky čeká v říjnu. 

projít na článek

Hyundai bude v Norsku příští rok nabízet jen elektromobily

Norské zastoupení značky oznámilo, že bude Hyundai od roku 2023 na norském trhu prodávat výhradně zcela elektrické automobily s nulovými emisemi.

projít na článek

Čtvrtfinále krajské ligy startuje v pátek!

Základní část Krajské ligy mužů Jihočeského kraje skončila o tomto víkendu. Díky vítězství na Hluboké nad Vltavou a prohrám Veselí a Strakonic obsadili Slavojáci páté místo v tabulce. Již tento pátek tak rozehrají čtvrtfinále prvním utkáním, a to na ledě

projít na článek

BMW i4 je Autem roku 2021/22 v České republice.

Autem roku 2021/22 v České republice se stalo čistě elektrické BMW i4. Jde o druhý triumf automobilu BMW v posledních dvou ročnících této ankety. V roce 2020 zvítězilo v hodnocení motoristických novinářů BMW řady 3. BMW i4 je současně historicky prvním Au

projít na článek

Informace

Důležité informace pro obyvatele - tísňová volání v České republice a co dělat v různých krizových situacích. Informace Hasičského záchranného sboru České republiky.

projít na článek

České Středohoří aměsto Děčín

České Středohoří a město Děčín České Středohoří a město Děčín 9. 3. 2019 11:30 Velký sál 1. patro

projít na článek