IFBB Diamond Cup Czechia 2024 - informace

IFBB Diamond Cup Czechia se letos přesouvá z Prahy do Milovic. Ve kterých kategoriích se bude bojovat o profesionální karty a kde si zajistit vstupenky?

projít na článek

IFBB Elite Pro Roger Boyce World Cup 2024 - výsledky a fotografie

Jaké výsledky přinesly další letošní závody IFBB Elite profesionálů, na kterých byly ve hře i poměrně zajímavé finanční odměny?

projít na článek

sdělení FÚ pro Jihomoravský kraj-daň z nemovitých věci

Pro pomoc občanům z ORP Ivančice a pro zajištění výběru daňových přiznání budou zaměstnanci Finančního úřadu přítomni v Ivančicích v budově Městského úřadu Ivančice, zasedací místnost ve 2. patře, dveře č. 305, a to a to v následujících termínech: Střed

projít na článek

Informace ke koťátkům v naší CHS

Kontaktujte nás, v případě vašeho vážného zájmu o koťátko z naší chovatelské stanice v roce 2024: Soňa Striežencová: +420 724 307 971 [email protected]   Příspěvek Informace ke koťátkům v naší CHS pochází z Pink Berry – Chovatelská stanice

projít na článek

Přijímací řízení na střední školy 2024

Vážení rodiče, žáci. V letošním školním roce 2023/2024 došlo k zásadní změně pravidel podávání přihlášek vycházejících žáků na střední školy. Aktuální informace o novinkách a změnách v procesu podávání přihlášek na SŠ sledujte na dále uvedených odkazech.

projít na článek