IMUNITA NA PODZIM

Prázdniny jsou pryč, léto skoro také a přicházející podzim nás nenápadně upozorňuje na to, že je čas zaměřit se na své zdraví a před zimou vhodně nastartovat imunitu. Zvláště děti, které začaly opět chodit do školy nebo do školky a vyskytují se tak najednou ve velkém kolektivu, jsou v tomto období nejcitlivější a zároveň nejméně odolné vůči různým infekcím. Z homeopatické lékárničky nám na udržení zdraví výborně poslouží lék OSCILLOCOCCINUM, který byl používán již v době první světové války za účelem zvýšení odolnosti vojáků vůči nemocem. Oscillococcinum lze užívat preventivně celý rok. Výborné je, že Oscillo je vhodné pro celou rodinu, užívá se jen 1 tuba týdně a navíc je k dispozici výhodné rodinné balení, které nám ušetří peníze z rodinného rozpočtu. Pokud nás chřipka přece jen přemůže, hned v počátku zvýšíme dávkování na 3x denně 1 tubu. Tělo se tak s viry rychleji vypořádá. Dětem v kolektivu, které bývají často nemocné, můžeme dávat Oscillo 2x týdně preventivně, popř. přidat k Oscillu ještě lék Silicea 15CH, který se užívá taktéž 1x týdně. A protože všechno se vším souvisí, nelze spoléhat jen na homeopatii, ale je potřeba zaměřit se také na svůj životní styl, jíst zdravě, tepleji se oblékat, přiměřeně sportovat, otužovat se, vyvarovat se stresu, relaxovat a dostatečně spát.

projít na článek

Imunita

Firma Lacrosié s.r.o. vám již jedenáctým rokem nabízí ty nejlepší sýry, čokolády a delikatesy jednak ve své kamenné prodejně Sýrový obchod, tak i formou dárkových sad, košů, tašek. Naše soukromé nebo firemní dárky vždy potěší. Věříme, že je z čeho vybírat

projít na článek

Podzim 2010

Podzim 2010 Léto je za námi a začal podzim, čas sklizně podzimních plodů.

projít na článek

Přehled lekcí pro podzim 2020

Na podzim jsme pro seniory spolu s Právě teď! o.p.s . a SK Aktivni Senior připravili 4 lekce oblíbeného Nordic Walkingu, na 4 místech Prahy.

projít na článek

Autobusová doprava mužstev FK rozpis podzim 2023

Autobusy rozpis Podzim 2023 Smluvenou autobusovou dopravu pro mistrovská utkání družstev fotbalového klubu naleznete i s časy na odkazu ZDE Všechny aktuality Článek Autobusová doprava mužstev FK rozpi

projít na článek

Je podzim a revíry se zarybňují každý den

Podzim je čas výlovů a nejinak je tomu i letos. I přes nepříznivé prognózy je letos ryb dostatek a v některých rybnících dosáhly přírůstky rekordních hodnot.

projít na článek