Indonéská SIM karta pro turisty

Nově od roku 2023 Indonéská vláda omezuje v celé Indonésii užívání místních SIM karet v mobilních telefonech zakoupených v zahraničí. To znamená, že si již turista nemůže jen tak leckde koupit místní SIM kartu do svého mobilního telefonu. Je nutné telefon registrovat a poté je možné ho max. 3 měsíce užívat s místní Indonéskou SIM kartou. Registraci lze provést akorát na vybraných pobočkách mobilních operátorů na Bali a nebo předem on-line. Pro online registraci si lze vybrat z webu některých místních operátorů: Telkomsel (2) (má pokrytí po celé Indonésii), XL (trochu nižší ceny, ale nemá pokrytí na Papue, Molukách, Floresu, středním Sulawesi apod.) nebo Smartfen (nejvýhodnější ceny, ale pokrytí jen na Bali a Jávě). The post Indonéská SIM karta pro turisty appeared first on AQUATRAVEL.

projít na článek

Citibank kreditní karta recenze, diskuse, zkušenosti

Citibank kreditní karta nabízí pohodlné platby v obchodech i na internetu. Můžete si vybrat z několika speciálních typů karet, přičemž každá nabízí různé výhody. Něco mají všechny společné. Se všemi můžete získat předschválený limit do výše několikanásobk

projít na článek

Socha Svobody New York: rady pro turisty, vstupenky a informace

The post Socha Svobody New York: rady pro turisty, vstupenky a informace appeared first on Cestování po USA. Nejen každý průvodce po New Yorku, ale i já vám musím říct, že návštěva Sochy Svobody a plavba lodí jsou prostě nutností. Představte si ten krásný

projít na článek

Město Rožnov přináší Rožnov Card

Město Rožnov přináší svým návštěvníkům novinku: Rožnov card. Rožnov card je karta hosta, díky které můžete čerpat výhody od partnerů nabízejících své služby turistům a návštěvníkům Rožnova pod Radhoštěm. Karta platí od 1. května 2017 do 31. prosince 2017.

projít na článek

Kráter Bandama a okolí

Trasa vhodná i pro méně zkušené pěší turisty, krásné výhledy na pobřeží i na hory. Cca 6,5 kilometru. Jako bonus na závěr návštěva rybářské vesničky s obydlenými jeskyněmi.  

projít na článek

Policia Local - nová linka pro turisty

 Začala sloužit nová linka policie pro cizince. 

projít na článek