Inflace: Proč za ni nemůže Fialova vláda a proč Vy byste se měli zajímat

Pomalu přichází podzim a s ním další problémy, na něž jsme si v posledních třech letech vlastně už tak nějak zvykli. Zvyšování počtu nakažených Covidem 19, pokračující válka na Ukrajině, energetická krize, drahota, inflace… Tyto termíny slýcháme kolem sebe stále a spousta lidí v mém okolí z nich automaticky viní současné vedení státu – pětikoalici, [] The post Inflace: Proč za ni nemůže Fialova vláda a proč Vy byste se měli zajímat appeared first on Přemysl Vavroušek :: digitální tvůrce.

projít na článek

Proč použít dřevo Accoya®?

Proč použít dřevo Accoya®? Accoya® je dřevo bez kompromisů. Jeho mimořádné vlastnosti byly prokázány v mnoha testech a ověřeny v aplikacích po celém světě. Stručné shrnutí shrnutí nalezte ZDE Příspěvek Proč použít dřevo Accoya®? pochází z Accoya® - dřevo

projít na článek

Proč není dostatečná mechanická nebo pouze elektronická bezpečnost vozidla?

Slyšeli jste také vtip, že vám nikdo nemůže ukrást jen auto, které nevlastníte? Nemusí to být vždycky. S unikátním zabezpečovacím systémem VAM můžete snadno chránit vaše luxusní vozidlo, ale zabezpečíte též vozidlo střední třídy nebo starou dobrou Fabii.

projít na článek

Proč si ženy myslí, že musí po 40 ztloustnout?

Proč si ženy myslí, že musí po 40 ztloustnout Také si to myslíte? Já to mám jinak, zajímá vás jak? Chcete toto dogma změnit, nebo se vám líbí, jak to je? Je potřeba pro to něco udělat, minimálně změnit nastavení mysli a také životního stylu. Vypadá to slo

projít na článek

Dotazník k čipování želv aktualizace

Vážení chovatelé želv, na schůzce byl zájem o informace k dotazníku AOPK. Agentura nám zaslala toto oficiální stanovisko, proč dotazník vzniknul a proč by bylo [...]

projít na článek

Pravé kvasové chleby - proč jsou zdravé?

Proč jsou právě pravé kvasové chleby zdravé? V přirozeném kváskovém chlebu se nacházejí látky, které: - chléb přirozeně konzervují (proto tento chléb vydrží déle než kvasnicový) - mají antibiotické účinky - posilují naši střevní mikrofloru a tím i n

projít na článek