Info-bulletin červen 2023

V oboru EZS do sortimentu Jablotron zařazujeme novou klávesnici JA-153E-WH s použitím nového plastového materiálu, který poskytuje zlepšenou UV stabilitu. Je to obousměrně komunikující bezdrátový přístupový modul s klávesnicí a RFID čtečkou pro ovládání zabezpečovacího systému.

  • Web: VARNET
  • Aktualizace: 14.10.2023
projít na článek

Info-bulletin červen 2022

Před začátkem letních prázdnin přicházíme s řadou novinek a zajímavých informací. Do nabídky zavádíme nové akumulátory AKKU SMART HEAVY pro použití v systémech, kde je požadován vyšší proudový odběr a nízký vnitřní odpor akumulátoru

projít na článek

Info-bulletin srpen 2023

Na konci letních prázdnin přicházíme s info-bulletinem, ve kterém najdete spoustu zajímavých informací a novinek z našeho sortimentu. Od začátku září opět nabízíme širokou nabídku školení prezenční formou na všech pobočkách.

projít na článek

Ps Plus hry červen 2023

Je tu poslední měsíc školy a pro dospělé i před dovolenými, takže každý hráč jakéhokoliv věku bude mít možnost si během léta pěkně v klidu zahrát. PlayStation Plus hry červen 2023 NBA 2K23 Jurassic World Evolution 2 (recenze 1.dílu je Článek Ps Plus hry

projít na článek

Info-bulletin říjen 2023

Říjnové novinky v našem sortimentu a informace o právě probíhající akci, kdy k nákupu výrobků značky Hikvision můžete zdarma získat kvalitní samonivelační liniový laser CEL-TEC SL360 3D.

projít na článek

Info-bulletin leden 2023

Od 2. 1. 2023 otevřel VARNET v Ostravě svoji novou pobočku. Nová pobočka v Ostravě se nachází v prostorech velkoobchodu s elektroinstalačním materiálem a svítidly Stanislav Janča.

projít na článek