Informace kočkování proti Covid-19

Vážení pacienti, po prokliknutí na adresu Určení diagnózy a zdravotního stavu pro prioritní očkování se dostanete na seznam diagnoz, které byly vybrány jako rizikové vzhledem k onemocnění Covid-19. Pokud jste v našem zařízení dlouhodobě sledování s některou z uvedených diagnoz závažné neurologické nebo neuromuskulární onemocnění či stav po poškození míchy postihující dýchací systém a/nebo spánková apnoe/porucha dýchání ve spánku a máte o očkování zájem, neváhejte nás kontaktovat na mailovou adresu podle pobočky, v které jste registrováni Praha: [email protected] Kutná Hora: [email protected] Pardubice: [email protected] Ostrava: [email protected] Zašleme vám přístupový kód se všemi náležitostmi, abyste se mohli zaregistrovat k očkování. Prosíme o užívání mailového kontaktu. Vzhledem k velkému zájmu o očkování, organizaci, kterou zvolilo Ministerstvo zdravotnictví a provozním podmínkám v našich zařízeních nebude možné vyřizovat vaše požadavky telefonicky. Děkujeme za pochopení. Kolektiv Inspamed Praha / Inspamed Pardubice / Inspamed Ostrava Článek Informace k očkování proti Covid-19 se nejdříve objevil na Spánková poradna - Inspamed.

projít na článek

Informace o nemoci COVID-19

Informace o nemoci COVID-19 https://koronavirus.mzcr.cz/en/ Příznaky  zvýšená teplota, dušnost, kašel, bolesti svalů či únava Jak se šíří kašel, kýchání kontakt ve vzdálenosti méně než 2m – hovor, podávání ruky apod. Pociťujete příznaky?

projít na článek

MZČR: Covidový pas je dezinformace

V roce 2020 Ministerstvo zdravotnictví České republiky (MZČR) považovalo tzv. covidový pas za dezinformaci: Dezinformace o covid-19 Očkování jako totalitní nástroj Jedna z dezinformací se zaměřuje na spekulace o povinném očkování a očkovacím pasu. Plánova

projít na článek

COVID rok v Bolítu

Uplynulý rok byl těžký pro každého z nás i z vás. Nemohli jsme se setkávat na našich obvyklých akcích a nám všem to moc chybělo. Číst celé The post COVID rok v Bolítu appeared first on Bolíto.

projít na článek

INFORMACE PRO BUDOUCÍ PRIMÁNY A 1. ROČNÍKY

  Důležité informace pro nově nastupující ročníky (prima, 1.A, 1.B) ve školním roce 2021/22 Vážení studenti, škola začíná ve středu 1.9.2021 od 7:55 hod. Kmenové třídy jsou rozmístěny následovně: prima -  uč. č. 69  (1. patro vlevo); 1.A - uč. č. 101 (

projít na článek