Informace pro návštěvníky

Informujte Vaše návštěvníky co možná nejčastěji o novinkách a akcích na Vašem webu. Aby se uživatelé naučili Vaše stránky pravidelně navštěvovat je důležité webovou prezentaci pravidelně aktualizovat. Pro automatickou distribuci článků až k čtenáři můžete využít RSS kanály.

projít na článek

Konec SD kanálů ČT informace vEPG

Dnes byla do vysílání programů České televize (s přidaným označením  SD základ) umístěna textová informace do elektronického programového průvodce (EPG) místo klasického programu. Textová informace obsahuje nezbytné informace o ukončení vysílání k31.5.202

projít na článek

Cyteal - příbalová informace

Informace pro použití profesionální desinfekce proti plísním a bakteriím, čtěte pozorně!

projít na článek

Uzavření Polaria

Upozorňujeme všechny návštěvníky, že v pátek 5. července 2024 bude z technických důvodů Polarium uzavřeno. Článek Uzavření Polaria se nejdříve objevil na RC Čeladná.

projít na článek

Kulturní program červen

Zveme všechny návštěvníky nejen na již tradiční Otevření hlavní sezóny, ale i na kulturní úterky a pátky v restauraci U Sestřiček. Těšíme se na Vaši hojnou účast. Článek Kulturní program červen se nejdříve objevil na RC Čeladná.

projít na článek

UZAVŘENÍ BAZÉNU 20.7.2024 OD 11:00 DO 13:00 HODIN.

Upozorňujeme návštěvníky wellness bazénu, že dne 20. 7. 2024 mezi 11:00 a 13:00 hodinou je bazén rezervován pro uzavřenou skupinu a nebude možné ho využít veřejností. Děkujeme za pochopení. Článek UZAVŘENÍ BAZÉNU 20.7.2024 OD 11:00 DO 13:00 HODIN. se nejd

projít na článek