Informační leták o poruchách autistického spektra

Informační leták o poruchách autistického spektra (PAS), diagnostických kritériích, varovných signálech, včasné terapeutické intervenci,  aplikované behaviorální analýze  – ABA, podstatě ABA přístupu, podobě ABA programu a úloze rodičů v ABA programu publikujeme se svolením autorky  –  Mgr. Ivany Trellové, BCBA. Leták je ke stažení ZDE. Další informační materiály naleznete v sekci csaba.cz/rodice-rodicum Stáhnout PDF: Letak-ABA-Trellova-pre-RATA-1 The post Informační leták o poruchách autistického spektra appeared first on CSABA.

projít na článek

Lidl leták - aktuální leták od příštího týdne

Obchodní řetězec Lidl nabízí každý týden aktuální leták Lidl plný nového zboží. Zjistěte, co nabízí Lidl tento týden, kdy Lidl leták vychází, nebo jaká je otevírací doba těchto prodejen.

projít na článek

Penny leták - aktuální leták online

Víte, jaké všechny výhody má PENNY Market? Jak vypadá aktuální PENNY leták a jak můžete ušetřit? Vše se dozvíte v článku.

projít na článek

Kaufland leták - aktuální leták online

Kaufland nabízí kvalitní produkty a výrobky spotřebního i nespotřebního druhu. Do obchodu chodí zákazníci i díky velkému množství slev, které nabízí jeho akční leták. Jaké výrobky najdete v aktuálním Kaufland letáku?

projít na článek

Jysk leták na tento týden online

Toužíte si vybavit byt či dům krásným nábytkem za nízké ceny? Doporučujeme prolistovat Jysk leták, kde ceny stále klesají. Jak vypadá Jysk leták na tento týden? A jaké výhody má obchodní řetězec Jysk?

projít na článek

Tesco leták - aktuální leták online

Obchodní řetězec Tesco má co nabídnout! Nejenže má ve svém akčním letáku velkou hromadu zlevněného zboží, ale nabízí také širokou škálu jiných výhod. Jak se dá ušetřit v Tescu?

projít na článek