Inkrementální odměřovací systém VIONiC™ s lineárním měřítkem RSLM20

Poznejte řadu nejvšestrannějších inkrementálních optických snímačů VIONiC™ společnosti Renishaw. V kombinaci se stupnicí RSLM z nerezové oceli poskytují přímou digitální polohovou zpětnou vazbu s vynikajícím měřicím výkonem, velmi rychlým provozem a mimořádnou spolehlivostí.

projít na článek

Inkrementální odměřovací systém TONiC™ UHV s lineárním měřítkem RSLM20

Poznejte řadu nejvšestrannějších inkrementálních optických snímačů TONiC™ UHV společnosti Renishaw. V kombinaci s lineární stupnicí RSLM20 poskytují všestrannou polohovou zpětnou vazbu při kompaktních rozměrech a mimořádných metrologických možnostech.

projít na článek

TONiC™ Inkrementální odměřovací systém s lineárním měřítkem RSLM20

Poznejte řadu nejvšestrannějších inkrementálních optických snímačů TONiC™ společnosti Renishaw. V kombinaci s lineární stupnicí RSLM20 poskytují všestrannou polohovou zpětnou vazbu při kompaktních rozměrech a mimořádných metrologických možnostech.

projít na článek

Inkrementální odměřovací systém VIONiC™ s lineárním měřítkem RELM20

Poznejte řadu nejvšestrannějších inkrementálních optických snímačů VIONiC™ společnosti Renishaw. V kombinaci se stupnicí RELM ZeroMet™ poskytují přímou digitální polohovou zpětnou vazbu s vynikajícím měřicím výkonem, velmi rychlým provozem a mimořádnou sp

projít na článek

Inkrementální odměřovací systém VIONiC™ s lineárním měřítkem RTLC20

Poznejte řadu nejvšestrannějších inkrementálních optických snímačů VIONiC™ společnosti Renishaw. V kombinaci s páskovou stupnicí RTLC z nerezové oceli poskytují přímou digitální polohovou zpětnou vazbu s vynikajícím měřicím výkonem, velmi rychlým provozem

projít na článek

RESOLUTE™ absolutní odměřovací systém s lineárním měřítkem RSLA30

RESOLUTE™ absolutní odměřovací systém s lineárním měřítkem RSLA30. RESOLUTE™ je první absolutní optický snímač na světě schopný rozlišení 32 bitů při rychlosti 36 000 ot./min.

projít na článek