INMAT 57 míří do Evropy

Vážení obchodní přátelé, s potěšením si Vás dovolujeme informovat, že před několika dny rozhodnutím ČMI získal náš měřič průtoku a tepla INMAT 57 CERTIFIKÁT ES PŘEZKOUŠENÍ TYPU č. TCM 311/12 – 4902.

projít na článek

INMAT 57S a INMAT57D - nové národní typové schválení

Vážení obchodní přátelé, úspěšné řady měřičů INMAT 57S a INMAT 57D, mají prodloužené certifikáty národního typového schválení na dalších 10 let.

projít na článek

INMAT 57 přichází na slovenský trh

Vážení obchodní přátelé, ZPA Nová Paka, a.s. přichází na slovenský trh s novým moderním multifunkčním měřičem tepla a chladu - INMAT 57.

projít na článek

God of War Ragnarök miří na PC

Další veliká exkluzivita z konzole PlayStation 5 míří na PC, aby si tento obrovský hit mohli užít i hráči na počítačích. Datum vydání této exkluzivity je stanoven na 19. září letošního roku. A po vzoru ostatních exkluzivit se po cca jednom roku hra dostáv

projít na článek

Certifikát systému managementu, modul D, pro výrobu, výstupní kontrolu a zkoušení kalorimetrických počítadel INMAT 57

Vážení obchodní přátelé, dovolte nám pozdravit Vás v novém roce 2013, na jeho začátku Vám popřát mnoho zdraví, štěstí, osobních i pracovních úspěchů a současně Vás informovat o první novince letošního roku.

projít na článek

Do Varů míří hvězdy! Jednou z nich je Viggo Mortensen

Hostem 58. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary bude herec a režisér Viggo Mortensen. Na slavnostním zahájení převezme Cenu prezidenta MFF Karlovy Vary a představí svůj western Až na konec světa, který sám napsal a režíroval. Do Varů ale

projít na článek