Instalace čidel teploty a vlhkosti v podzemních katakombách

Instalovali jsme teplotní, vlhkostní čidla v podzemních katakombách, kde je nutné sledovat i rosný bod. Našli jsme řešení jak porazit špatný signál a přitom nezasáhnout do struktury zdiva. Monitorování funguje bezdrátově pomocí rádiového signálu, který přenáší data přímo k uživateli. Instalace samotných přístrojů je přitom velmi jednoduchá.

projít na článek

Instalace snímačů teploty a vlhkosti do výbušného (Ex) prostředí

Ve výbušném prostředí (Ex) jsme instalovali čidla teploty Comet system s zajištěním zenerovou bariérou a převodníkem pro přenos naměřených dat do ethernetové sítě. Teplotní čidlo bylo umístěno ve skladu chemikalií, kde může vzniknout nebezpečí vznícení ho

projít na článek

Kalibrace teplotních čidel chladících vozů

Provádíme kalibraci teplotních čidel CHLADÍCÍCH a MRAZÍCÍCH VOZŮ značek (Carrier, Frigoblock, Konvekta, Xarios, Safkar, Zanotti a další).

projít na článek

Kalibrace teplotních čidel v provozu

Na žádost provádíme také kalibrace teplotních čidel přímo v provozních prostorách zákazníka. Jedná se o teplotní čidla, která jsou součástí přístrojů a zařízení a nelze je zaslat do laboratoře, nebo která zákazník nemůže několik dní postrádat.

projít na článek

Instalace GSM dataloggerů teploty v hematologii a biochemii

Pro skladování krevních vzorků je nutné monitorovat aktuální teplotu v lednicích a mrazácích. V oddělení hematologie a biochemie instalujeme GSM dataloggery s externími čidly, které dokáží zaznamenávat teploty do interní paměti ale také odesílat pomocí GS

projít na článek

VIDEO: Instalace nosníků

Instalace mostních nosníků na stavbě obchvatu Mělníka Článek VIDEO: Instalace nosníků se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek