Inteligentní semafory Fordu

Experiment je součástí většího projektu, který zkoumá přínosy online propojení mezi automobily a dopravní infrastrukturou.

projít na článek

Český Ford začal přijímat objednávky na nový Ford Focus RS

Milovníci sportovního vozů a obzláště fanoušci rychlých fordů se dočkali: Netrpělivě očekávaný Ford Focus RS, historicky nejrychlejší vůz své modelové řady, je již dnes možno objednat u autorizovaných partnerů Fordu v ČR.

projít na článek

Luxusní novinky od Fordu mají jméno Vignale

Ford na autosalonu v Ženevě představil nové modely Ford Vignale a pochlubil se také koncepční studií Ford Kuga Vignale, která naznačuje budoucí plány Fordu v segmentu SUV.

projít na článek

Nový život: z vraků klasického Fordu Mustang se stávají luxusní hodinky

Mohl by to být krásný vánoční dárek pro automobilového fanouška – náramkové hodinky ručně vyrobené ze součástí klasického Fordu Mustang.

projít na článek

Ve Fordu kontrolují sluchem, zda motor každého vyrobeného Focusu RS pracuje bezchybně

„Naslouchači“ Fordu pátrají ve zvukotěsných místnostech i po těch nejnepatrnějších známkách problémů s motorem; jedná se o součást přísných zkouš

projít na článek

Inteligentní domácnost ABB free@home

INTELIGENTNÍ DOMÁCNOST"Chytrý dům"Ilustrační foto - zdroj:pixabayABB free@home - elektroinstalace nové generacenovinka od ABBProvádíme montáže zařízení a prvků inteligentních domácností, včetně sekání/ řezání drážek a natažení kabeláže. Na základě osobní

projít na článek