Interiérové hřiště: Bezpečnější a stylovější alternativa k dětskému koutku

Stavíte či rekonstruujete hotel nebo jiný podnik a zvažujete, jak přilákat více rodin s dětmi? Pak je to jasné: potřebujete prostor, kde se ratolesti zabaví, a to ideálně během celého roku. Nemusíte plánovat celý lunapark, vystačíte si s interiérovým hřištěm. Jak se liší od dětského koutku? A od jakého rozpočtu se vyplatí ho zvážit? Jak se vnitřní hřiště pro děti liší od dětského koutku? Dětský koutek od interiérového hřiště poznáte na první pohled. Zatímco koutek může být seskládaný z různých kusů nábytku a hracích prvků, vnitřní hřiště je tvořeno stabilní montovanou konstrukcí. Zároveň je hřiště na rozdíl od koutku vždy certifikováno příslušnými autoritami, což zaručuje bezpečnost a kvalitu.  Interiérové hřiště se projektuje na míru danému prostoru a potřebám. Protože je realizace často omezená stávajícím prostorem, jedná se o skutečnou výzvu. U venkovního hřiště máte možnost rozšířit pozemek, u interiérového hraje roli každá zásuvka a okno.  Vnitřní hřiště ve valašském stylu Dětské vnitřní hřiště na míru Proto se každý návrh pečlivě promýšlí do nejmenšího detailu a hřiště se následně montuje přímo na místě. Překážkou není ani podlahové topení – místo ukotvením do podlahy jsme u klienta hřiště fixovali ocelovými rámy. Větší komplikací může být špatně dostupný prostor. Zatímco venkovní hřiště vyskládá těžká technika, dětské hřiště do interiéru se často musí po dílech manuálně odnosit, kamkoliv je to potřeba. I z tohoto důvodu je zásadní volit firmu, která má s takovými projekty zkušenosti a při přenosu a stavění vám neponičí prostory. Dalším specifikem vnitřního hřiště je výběr materiálu. Na venkovní hřiště se často používá akát, do vnitřních prostor můžete volit mezi bambusem, modřínem a smrkem. Nemůžete ale použít jen tak ledajaké dřevo, je nutné volit suché truhlářské řezivo, které už nebude „pracovat“. Interiérové hřiště na míru Vhodná doba na certifikovaná dětská hřiště Realizaci hřiště je nejvhodnější začít řešit v rámci stavby nebo rekonstrukce objektu s rozpočtem od 500 000 Kč výše. Cena interiérového hřiště se odvíjí od typu zakázky. Před prvním návrhem přijedeme prozkoumat vybraný prostor, určíme, co je možné, a nastíníme další kroky. Rádi vám vyjdeme vstříc s designem na míru, pro své klienty jsme už dělali například hřiště ve valašském stylu.  Zvažujete interiérové hřiště do svého podniku? Kontaktujte nás pro nezávaznou konzultaci. The post Interiérové hřiště: Bezpečnější a stylovější alternativa k dětskému koutku appeared first on Hřiště hrou.

projít na článek

Florbalový oddíl Tatran Střešovice pomáhá dětskému domovu Unhošť!

Díky dlouhodobé spolupráci sflorbalovým oddílem ze Střešovic máme tuto zajímavou možnost: www.tatranflorbal.cz/clanek.asp?id=Originalni-darek-na-dobrou-vec.-Podporte-s-nami-detsky-domov-Unhost-2747 Budeme rádi, když nás podpoříte sdílením této možnosti, j

projít na článek

Dům u hřiště

The post Dům u hřiště first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Mustang Mach-E: stylovější v edici Frost White

Edice Frost White využívá bílou barvu i na ikonickém logu modelu Mustang!

projít na článek

Nová Toyota Hilux je ještě schopnější a stylovější

Nový model teď má ještě výkonnější pohonnou jednotku 2,8 litru, vylepšené schopnosti na silnici i v terénu a luxusnější vzhled.

projít na článek