Interiérové vybavení Glinkovy vily v Praze Dejvicích

Pro stavební firmu VITORIA a.s. jsme dodávali vybavení Glinkovy vily v Praze Dejvicích. Jednalo se o interiérové vybavení pokojů, kuchyňské linky, vestavné skříně, postele apod. Celkový finanční objem zakázky byl cca. 3,5mil. Kč. The post Interiérové vybavení Glinkovy vily v Praze Dejvicích appeared first on INVISTA Craft s.r.o..

projít na článek

Vybavení dětské jídelny Chata Terezka

V prosinci jsme dokončili dodávku a montáž „Interiérové vybavení pro dětskou jídelnu restaurace Terezka na Dolní Moravě“.

projít na článek

Kraniosakrální terapie, vyprazdňování a víly:-)

Může pomoci kranio, ale někdy pomůže i víla    K tomuto psaní mě přivedl článek, který jsem si s velkým úsměvem přečetla na fb stránkách „Můj život v gangu“. Mimochodem, kdo se chcete pobavit, doporučuji   Mimo jiné se tam píše jak slečna Colombová ráno n

projít na článek

TELEHOUSE Praha

5.6.2023 jsme dokončili další dílčí zakázku ,,Interiérové vybavení kanceláří v BUDOVĚ TELEHOUSE PRAHA“ pro stavební firmu SYNER Group s.r.o.

projít na článek

Akce

Ke každé stavbě rodinného domu přidáme centrální vysavač zdarma! Akce viz. Isotep s.r.o. v Rodinné domy a vily.

projít na článek

Feedo: Vybavení pro nejmenší za nejlepší ceny

Plenky, oblečení, hračky. Miminko je malé, ale potřebuje spoustu věcí. Jak nakoupit kvalitní dětské vybavení a zbytečně neutrácet? Poradíme! Na eshopu Feedo miminko oblečete, zabavíte a ještě ušetříte.

projít na článek