Interserie byla v Mostě více, než F1

Od roku 1979 byla hostem autodromu v Mostě, v té době tedy ještě na staré trati pod nádražím, od roku 1983 pak zavítala na nově zbudovaný autodrom, řeč je o Interserie Coupé pod patronací FIA, která znamenala nejen silné vozy v tehdejší ČSSR, ale také hodně známé tváře pozdějších vítězů.

projít na článek

Interserie v Mostě by oslavila 40 let, trochu smutná sláva!

Psal se tehdy rok 1970, když si někdo řekl, že založí závodní sérii jménem Interserie, a ta přežila skoro až dodnes. Jedná se o jednu z vůbec nejstarších závodních sérií na kontinentu.>> Historické fotografie v článku.

projít na článek

Směrem do Mostu míří placky i nový Octaviacup

Tento víkend se v Mostě koná The FIA Cars Central Europe Challenge, kde pojede nejen republikové mistrovství plechových aut a formulí, ale také znovuzrozený Škoda Octavia cup 2016, či prototypy ze Sports Car Challenge. Mostecký okruh slaví 33 leté výročí

projít na článek

Panattoni Racing Day v Mostě zahájí třináctou sezónu

Letošní sezónu zahajuje Hankook Carboniacup opět na domácím autodromu v Mostě, kde uvidíme více, jak 100 vozů. Vstup pro diváky do prostoru depa i na tribuny máme opět zdarma.

projít na článek

Odysseia v Mostě

Městské divadlo v MOSTĚ nastudovalo muzikál Odysseia. Hudbu napsal brněnský muzikant Oldřich Veselý a texty Pavel Vrba. The post Odysseia v Mostě appeared first on Pavel Vrba | Básník, textař a dramatik.

projít na článek

CarboniaCup míří letos podruhé směr Most

Ve středu 10.8. čeká účastníky letošního Carboniacupu již pátý ze sedmi závodů amatérského okruhového poháru. Most máme v kalendáři podruhé, a opět přijede pěkná konkurence, včetně jezdců z Rakouska, Německa a Slovenska. Do Mostu přijedou i zajímavé vozy,

projít na článek