Italský časosběr - Benátky, Florencie a další místa

Adam Shomsky během dvoutýdenního výletu do Itálie pořídil zajímavý časosběr - navštívil např. Benátky, Florencii, Náměstí sv. Marka nebo Palazzo Vecchio.

projít na článek

Nysa - časosběr z historického města v Polsku

Nysa je jedním z nejstarších měst v polském Slezsku, těsně za hranicemi s Českou republikou. Přinášíme vám časosběr z léta a začátku podzimu roku 2012, ve kterém uvidíte nejzajímavější místa této bývalé pevnosti.

projít na článek

Roční časosběr australské oblohy

Krátký časosběr zaznamenávající relativně dlouhé období - přesněji rok pod australským nebem. Za úsvitu, soumraku, na pláži nebo ve městě.

projít na článek

Frankfurt v pohybu - časosběr ve 4K

Poměrně krátký (necelé 3 minuty), ale hezky zpracovaný časosběr z německého Frankfurtu, zachycující život v rušných ulicích, v parcích i na vodě. Denní i noční pohled na město.

projít na článek

Časosběr z Nového Zélandu, 2. díl - bohatství

2. díl série časosběrů z Nového Zélandu. Autor tam strávil 4 měsíce, cestoval nádhernou krajinou, spal pod hvězdami, lezl po horách a především - fotil časosběrnou kamerou.Další díly:Časosběr z Nového Zélandu, 4. díl - prolínáníČasosběr z Nového Zélandu,

projít na článek

Časosběr z Nového Zélandu, 1. díl - probuzení

1. díl série časosběrů z Nového Zélandu. Autor tam strávil 4 měsíce, cestoval nádhernou krajinou, spal pod hvězdami, lezl po horách a především - fotil časosběrnou kamerou.Další díly:Časosběr z Nového Zélandu, 4. díl - prolínáníČasosběr z Nového Zélandu,

projít na článek