Ivan Kvis už nebude chodit v pátek na pivo. Nikdy.

Tradici pravidelných pátečních večerů s kapkou alkoholu držím nepřetržitě již od druhé poloviny roku 1988.

projít na článek

Ivan Kvis servis PC Brno mě zachránilo, aneb jak jsem podlehl vládní hysterii.

Dnes odpoledne jsme v naší redakční elektronické poště našli níže publikovaný příspěvek s dovětkem: "Tohle musíte vydat ještě dnes". Takové přání nedokážeme odmítnout a proto si článek v nepozměněném a nezkráceném znění můžete přečíst.

projít na článek

Letní pivo

Čepujeme letní pivo! Přijďte ochutnat naši ROBKU 9° polotmavé výčepní pivo, spodně kvašené, nepasterizované a nefiltrované ostatně jako všechna piva ze SLEZSKÉHOPIVOVARU, vařené jen pro Vás a na letní sezónu. " Bo fajne pivo " ... www.havirovskypivov

projít na článek

51 Ivan Vosecký Obrazy z obývacího pokoje

Vernisáž výstavy 23. 4. 2010 od 18:00 hod VYSTAVENÁ DÍLA BUDE MOŽNÉ ZAKOUPIT. Výstava je otevřena od 26. 4.–14. 5. 2010 pondělí až pátek od 11 do 17 hodin Návštěvy mimo uvedené hodiny je možné objednat na telefonu 775 706 023 Galerie XXL Říční 7

projít na článek

školitelka výčepních u nás v Zubajdě

Tento čtvrtek a pátek 28-29/11.2019 zde bude čepovat pivo školitelka výčepních  Veronika Mikéskové -tak přijďte na jedno pořádné točené tankové pivo!!!!! The post školitelka výčepních u nás v Zubajdě appeared first on Restaurace Zubajda.

projít na článek

Otvírák na pivo Korunka

Populární otvírák na pivo ve tvaru korunky - pivní zátky. Možno doplnit magnetem za příplatek. Vnitřní otvírák je vyroben z kvalitní nerezové oceli. Stránka Otvírák na pivo Korunka byla publikována na Aplastic.

projít na článek