Ivana

Ahoj Jani a mooc díky za krásný mail!!! Taky moc děkuju za super dva dny a věřím, že jsme se neviděly naposled:-) Děkuju za úžasně strávený ča s Tebou a za spoustu povídání nejen o očích a vidění ale taky stejně tak přínosné a obohacující... jsem nadšena a vděčna, že jsem tam mohla být!!! :-) Děkuju moc!! A budu moc ráda za jakékoli zprávy a info:-) a pokud zůstaneme v kontaktu.... krásné léto a veliké díky!!! DĚKUJU!!!

projít na článek

Dlouhodobý pronájem nebytových prostor

V budově, kde vám už 17 let pomáháme (nejen) s hledáním té správné práce, máme volné prostory. Vhodné například jako kanceláře, poradny, učebna či jiný typ provozovny. Budeme rádi za nové nájemníky či nájemnice. Pro další informace kontaktujte: Ivana S

projít na článek

Mozartův efekt - Brno, Besední dům

W. A. Mozart: Koncert pro flétnu, harfu a orchestr C dur KV 299 (2.věta). Spoluúčinkují: Ivana Švestková Dohnalová (harfa), Jiří Habart (dirigent), Filharmonie Brno.

projít na článek

Autobus plný příběhů

Autobus plný příběhů - tak se jmenuje recenze Ivana Kotta v dubnovém čísle Jonáše. Přečtěte si ji třeba zde .

projít na článek

AKCE: 4. 7. 2015 NABOSO k Svatému Jánovi pod Skalou

Kdy: sobota 4.7.2015 V kolik: sraz je ve 13.00 Kde: u Jeskyně svatého Ivana (je tam ještě pramen a kostel) Poznávací znamení: bosé nohy Kontakt: 607 511 946 Vystoupáme bosí až na Skálu Svatého Jána a projdeme se okolní přírodou.

projít na článek

Segrado v paralelním vesmíru

Františkovi vychází druhé album. Zítra , 17.11. Pěkné datum. Najde te na něm i dva kousky od Linharta, jeden z nich je ten titulní. Hrají zde i kytarista Josef Štěpánek a basista Jan Lstibůrek, pánové viditelní též v bandu 29 Saiten.  Pěkná recenze Ondřej

projít na článek