IVANA MARIÁNKOVÁ GENDEROVÁ ROVNOST NA PRACOVNÍM TRHU

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = '//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1version=v2.6'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Jaká je současná situace v otázce genderové rovnosti na pracovním trhu ve světě? A jak je na tom Česká republika ve srovnání s Evropou? Jak vzbudit zájem mužů o tuto problematiku a proč je to vlastně důležité? Nejen o tom s Ivanou Mariánkovou, odbornou konzultantkou projektu Jak zapojit muže do genderových otázek a získat jejich podporu. Projekt byl realizovaný s podporou programu Erasmus+ vzdělávání dospělých a propojil český Klub personalistů Moravy a Slezska se zahraničními partnery z Portugalska, Itálie a Chorvatska.

projít na článek

0222 Genderová studie

Proč si nalila müsli do pudingu? Chlapi to tak mají rádi! Příspěvek 0222 Genderová studie pochází z Tátova holka

projít na článek

Situace na pracovním trhu se začíná zhoršovat

Srpnový podíl nezaměstnaných osob potvrzuje, že se situace na pracovním trhu začíná zhoršovat. Je přitom obvyklé, že v srpnu oproti červenci většinou nezaměstnanost stagnuje, případně dochází k jejímu mírnému snížení, pokud je pracovní trh schopný absorbo

projít na článek

Kampaň Ivana Korčoka

Kampaň Ivana Korčoka měla minulý týden zastávky v Žilině a v Dunajské Stredě. Reportáž z mise na záchranu Slovenska od Marka Švehly najdete v Respektu 14/2024.

projít na článek

Ranné správy 11.4.2017

Klíčové události • Eurozóna: Důvěra investorů v eurozóně podle index Sentix v dubnu vzrostla na 23,9 bodu z březnových 20,7. • USA: Index podmínek na pracovním trhu se v březnu mírně zhoršil na 0,4 bodu.

projít na článek

Nezaměstnanost v srpnu setrvala na 3,1 %

Jedním z důvodů, proč nezaměstnanost v srpnu výrazněji neklesla tak může být fakt, že některé osoby využily současných podmínek na pracovním trhu a rozhodly se přes léto dobrovolně setrvat v pozici nezaměstnaných.

projít na článek