Jádrová vrtačka v AKCI

Jádrová vrtačka není zrovna malá investice, proto jsme se snažili zpřístupnit možnost zahrnout jádrové vrtání do portfolia každému řemeslníkovi. Zlevnili jsme už zlevněné! 3 typy jádrových vrtaček Centro SR jsme dodatečně zlevnili o 15 %. Jádrové vrtačky ROLLER jsou špičkou ve své oblasti a kvalitou si rozhodně nezadají s ostatním sortimentem tohoto německého výrobce prvotřídního nářadí. Investice, která se vrátí mrknutím oka! Navštívit zlevněné vrtačky... Nebo snad už máte jádrovou vrtačku od jiného výrobce? Pak pro vás také něco máme! Vyberte si jednu z našich vrtacích korunek a dostanete od nás adapter na nejběžněji používané druhy jádrových vrtaček.

projít na článek

Příklepová aku vrtačka TE-CD 18 Li-i BL (2x2,0Ah) Power-X-Change

Příklepová aku vrtačka Einhell přesvědčí větším výkonem a delší dobou chodu díky bezuhlíkovému motoru. Zvládne práci i s odolnými materiály.

projít na článek

Rosické eNoviny: Něco málo akcí

Máme pro vás pár tipů na několik skvělých akcí. Tak se na ně koukněte. 

projít na článek

Kalendář akcí 2023, nové video upoutávky a noví kolegové (Ámos 12/2022)

Nový kalendář akcí na celý rok 2023 Na stránkách jsme uveřejnili nový kalendář akcí pro rok 2023, obsahuje samozřejmě i kurzy do konce tohoto roku. Již není registrujeme první přihlášky. Těšíme se na viděnou! Zajímáte se o kontrolu kvality? Chcete začít s

projít na článek

Zveme vás na zajímavou akci - Stupka, XTline, Caparol

Srdečně vás zveme na velkou akci, která se bude konat v prostorách železářství Bobošík ve čtvrtek 16. května od 09:00 - 16:00 hodin.

projít na článek

Přehled akcí v Mikroregionu Ivančicko - Říjen

V přílohách zveřejňujeme přehled kulturních akcí, které se budou konat v Mikroregionu Ivančicko v měsíci říjnu.

projít na článek