Jak být v argumentaci a dokazování maximálně PŘESVĚDČIVÍ ? Pojďme se to naučit na speciálním semináři

V právním sporu, podobně jako ve hře šachy, nejde jenom o to, znát pravidla hry (tedy jak se ta která figurka v té které situaci smí pohybovat a jak lze vyřadit soupeřovu figurku, tedy znát zákony), ale také o to, mít takovou strategii a taktiku hry, která vede k vítězství. Tedy na mém semináři Střípky z kuchyně daňového litigátora, kam Vás tímto srdečně zvu,  nebude žádné mudrování nad tím, co by měl správce daně a i soud dělat lépe, ale spíše si řekneme a prakticky ukážeme, co bychom my mohli a měli dělat, abychom úředníky podněcovali dělat věci správněji a soudce přesvědčili rozhodovat korektněji. Zkrátka jak být ve své argumentaci a dokazování maximálně PŘESVĚDČIVÍ !

projít na článek

Jak má daňový subjekt či jeho zástupce naložit s otázkou, zda bude chtít, aby proběhlo soudní jednání?

Jak má daňový subjekt či jeho zástupce naložit s otázkou, zda bude chtít, aby proběhlo soudní jednání? K čemu vlastně soudní jednání při žalobě proti rozhodnutí v daňových otázkách může fakticky být užitečné? Jak se na takové soudní jednání připravit, aby

projít na článek

Bezpečný provoz systémů pro skladování

Na semináři se seznámíte se základní terminologií, která se váže ke skladovací technice, s českou legislativou, která se vztahuje k užívání skladovací techniky, splatnými českými a evropskými normami v této oblasti.

projít na článek

Zajištění nákladu v silniční nákladní dopravě

Jak upevnit náklad podle současných pravidel? Kdo je zodpovědný za správné zajištění? Jak postupují dozorové orgány při kontrole uložení nákladu? Na tyto a další otázky dostanete odpověď na praktickém semináři.

projít na článek

Majetek a jeho odpisy z účetního a daňového pohledu

Na semináři se zaměříme na hmotný a nehmotný majetek z pohledu daní a účetnictví. Vyjasníte si zejména správné určení vstupní ceny a souvisejících odpisů, a to se zdůrazněním aktuálních postupů v roce 2023.

projít na článek