Jak dobře vykročit do začátku roku s konopím

Prožijte začátek nového kalendářního roku radostně a bez zbytečných obav z budoucnosti. Dopřejte svému tělu odpočinek, dostatek péče, kvalitní stravy a pohybu. Svou mysl udržujte svěží a v dobrém rozpoložení.

projít na článek

Jak vyzrát s konopim na kocovinu

Post alkoholové stavy jsou obvykle velmi nepříjemné, poradíme Vám proto, jak jim co nejlépe předcházet a případně čelit.

projít na článek

Vyhněte se hemoroidům s konopím

Pokud Vás obtěžují hemeroidy, nečekejte s léčbou na poslední chvíli. Jaké jsou příznaky tohoto onemocnění a jak mu můžete s konopnými produkty předcházet?

projít na článek

Intimní hygiena s konopím v letních měsících

Vysoké venkovní teploty, cestování, koupání se v různých vodních zdrojích patří bohužel mezi rizikové faktory pro vznik problémů v oblasti intimních partií

projít na článek

Péče o pokožku v letních měsících s konopím

Péče o pokožku je důležitá v každém ročním období, ale léto vyžaduje hydrataci hlavně po opalování. Jak se správně starat o pokožku v letních měsících?

projít na článek

Přecházíme na kontejnery

Dlooouhou dobu jsme čekali na vhodné téma pro nový článek na náš firemní blog. Teď, na začátku roku 2021, se s Vámi chceme podělit o naše nové vize pro tento rok. Nejdříve ale krátce zhodnotím rok předešlý. Asi největším milníkem byl nový web našeho účetn

projít na článek