Jak dosáhneme štěstí

Pán setře slzy z každé tváře. Iz 25,8 Neodsuzujte se. Nezříkejte se sami sebe, neboť jste děti boží. Nesrovnávejte a nerozdělujte. Za všechno děkujte. Radujte se, neboť radost koná zázraky. Milujte se, neboť kdo miluje sám sebe, miluje i ostatní. Blahořečte nebezpečí, neboť odvážní nalézají blaženost. Modlete se, pociťujete-li radost, a neštěstí se vás nedotkne. Modlete se, ale neobchodujte s Bohem. A vězte, že vychvalování je pro duši nejlepší modlitba a štěstí je nejlepší strava. - Jak...

projít na článek

Alergici POZOR!!!

Zdravím v novém roce, s přáním zdraví, štěstí a radosti připomínám všem jarním a letním alergikům zimní desenzibilizaci :-), až nám pořádně zamrzne a snad za chvíli i nasněží.

projít na článek

CUKROVKA

Cukr je rychle přeměňován v energii, pokud je deficit cukru velký, chybí energie k radosti, k pocitu štěstí. O cukrovkáři se říká, že takový člověk onemocněl, protože mu chyběla radost - sladkost života.

projít na článek

Rodina: Základ štěstí

Možná už ji berete jako samozřejmost. Ale právě rodina, ať už ta v které jste vyrůstali, nebo kterou jste sami založili, je stěžejní pro to, abyste se v životě cítili spokojení.

projít na článek

Herec z Ulice Ondřej Havel: Lásku už jsem našel, Jirka na ni v seriálu stále čeká. Možná přijde už brzy

Patří k nejoblíbenějším tvářím televizní obrazovky, a když máte štěstí, můžete s Ondřejem Havlem, s nadsázkou řečeno, vstávat i usínat!

projít na článek

Meditace

Meditace je 100% umění zaměřit svou pozornost na vlastní bytí. V praxi je meditace doporučována pro svůj nepopiratelný zdravotní přínos, zvyšuje koncentraci, snižuje úzkost a přináší pocit štěstí. Meditace znamená prostě být – není v ní činnost, myšlení,

projít na článek