Jak internet změnil náš život

Pokud se budeme bavit o fenom nech posledn ch desetilet , pak mezi n mus me bezesporu za adit internet. Je pozoruhodn , jak rychle se z obskurn ho komunika n ho za zen , o n m frac34; prakticky nikdo nev d l, stalo n co, co dnes najdeme prakticky v ka frac34;d m z na ich domov a v mnoha p padech i v na ich kaps ch. A jeho mo frac34;nosti se st le roz i uj . To mnoz p ij maj s nad en m, av ak jen m lokdo si skute n uv domuje, tak internetov p ipojen zm nilo n frac34;ivot. Tou prvn oblast je p stup ke komunikaci. Jist , telefony existovaly je t p ed internetem, av ak jejich pou frac34; v n bylo mnohem slo frac34;it j . Nav c tehdy nebyly mobiln , tak frac34;e jste museli doufat, frac34;e bude ten, komu chcete volat, doma, o tech za mezim stsk i mezist tn hovory ani nemluv . Nyn m me mo frac34;nost instantn komunikace kdykoliv a s k frac12;mkoliv na sv t , a to v podstat zadarmo. Zm nil se i n p stup k z bav . Dnes si m frac34;eme pustit jak frac12;koliv film, seri l i p e st knihu, kter n s napadne, n kolika kliknut mi. Nemus me ekat, a frac34; jej budou d vat v televizi, i p et et televizn p sku. Nav c zde m me asto i v frac12;b r z n kolika jazyk dabingu i titulk , tak frac34;e ka frac34;d frac12; si m frac34;e vybrat to, co mu vyhovuje. Tak hry dostaly pln novou dimenzi, kdy nejste z visl pouze na sv frac12;ch p tel ch, kte bydl nedaleko. Nyn je mo frac34;n hr t s lidmi z cel ho sv ta a sd let s nimi sv z frac34;itky a nad en ze hry. S t m samoz ejm souvis i navazov n nov frac12;ch p telstv a zn most . Jsou koneckonc i p pady, kdy se setk n ve h e rozvinulo ve vztah ve skute n m sv t . P esto v echno bychom v ak m li b frac12;t opatrn . Velmi snadno se m frac34;e st t, frac34;e se na p ipojen staneme skute n z visl frac12;mi, a to nejen proto, frac34;e jej pot ebujeme nap klad ke sv mu zam stn n . A to rozhodn nen dob e. Je tedy vhodn vyu frac34; vat jeho v frac12;hody, av ak ne natolik, frac34;e bychom bez n j nemohli frac34; t. Článek Jak internet změnil náš život se nejdříve objevil na Allko.

  • Web: Allko
  • Aktualizace: 4.7.2024
projít na článek

internet nebo Internet?

Co je správně? Je správně internet s malým „i“ nebo Internet s velkým „I“. Pro mnoho lidí znamená internet to samé co The post internet nebo Internet? first appeared on Co je internet?.

projít na článek

Jak funguje internet

Jak funguje internet? Na tuto otázku není úplně jednoduchá otázka. Kompletní popis toho, jak funguje internet, by zabral víc místa, The post Jak funguje internet first appeared on Co je internet?.

projít na článek

SOFTLINK změnil majitele

Počátkem července 2022 změnila společnost Softlink, s.r.o. svého majitele. Podrobnosti si můžete přečíst na odkazu níže. https://www.quantcom.cz/blog/quantcom-kupuje-softlink The post SOFTLINK změnil majitele first appeared on SOFTLINK.

projít na článek

Internet historie

Zajímala by vás historie Internetu? Jak vlastně tato celosvětová počítačová síť vznikla a jak se vyvíjela historie Internetu? Dnes je The post Internet historie first appeared on Co je internet?.

projít na článek

Skutečně nás internet všechny spojuje?

Ve dvacátém prvním století se s internetem setkáte téměř všude. Je s ním propojeno mnoho služeb, ať už jde o komunikaci, byrokracii, nebo také správu financí. Lze tedy s jeho pomocí zařídit vše, co je potřeba. Rozhodně mnoha lidem usnadnil život. Internet

projít na článek