Jak na pokerové turnaje

Popularita turnajů v No-limit HoldEmu je pořád větší. Nejvíce tomu přispívají série jako WSOP, EPT a WPT, kterých se účastní Článek Jak na pokerové turnaje se nejdříve objevil na Poker-hra.cz.

projít na článek

Jak na pokerové turnaje: Sit Go

Jednostolové turnaje ve variantě No-Limit Hold’em známé jako „sit and go“ nebo SnG jsou nesmírně populární. Nejvíce se hrají na herně PokerStars, Článek Jak na pokerové turnaje: Sit Go se nejdříve objevil na Poker-hra.cz.

projít na článek

Jak na pokerové turnaje: Limit holdem

Limitní turnajenepatří mezi ty nejoblíbenější, protože tento limit vám v podstatě téměř stále dává dobré odds pro call až do Článek Jak na pokerové turnaje: Limit holdem se nejdříve objevil na Poker-hra.cz.

projít na článek

Jak na pokerové turnaje: Bounty Ante up

V posledním článku ze série o pokerových formátech se seznámíme sKnockout/bounty, hraným zejména v online pokerových hernách. Tím druhým je Článek Jak na pokerové turnaje: Bounty & Ante up se nejdříve objevil na Poker-hra.cz.

projít na článek

Mafia Poker

Platí klasická pravidla texaské pokerové hry hold em. Stručně: hlavním cílem je shromáždit všechny žetony, které má každý hráč kolem stolu.

projít na článek

Užijte si zářijové víkendy naplno s turnajem September Power Weekend v Hey casinu!

Máte rádi mimořádné turnaje, které vám nabízí rozličné možnosti, jak získat pořádnou výhru? Tak přesně pro vás si Hey casino spolu s herním vývojářem Pragmatic Play přichystalo pořádný víkendový turnaj, který je pro vás k dispozici každý víkendový den vče

projít na článek