jak na problémy s pokožkou? Pečujte o ni s našimi přírodními konopnými produkty.

Jak na problémy s pokožkou? Pečujte o ni pravidelně spolu s našimi přírodními konopnými produkty. Hydratujte zvenku i zevnitř. Vyhněte se běžným parfemovaným sprchovým gelům, mohou vysušovat.

projít na článek

Vyhněte se hemoroidům s konopím

Pokud Vás obtěžují hemeroidy, nečekejte s léčbou na poslední chvíli. Jaké jsou příznaky tohoto onemocnění a jak mu můžete s konopnými produkty předcházet?

projít na článek

Novinka mezi našimi produkty Mandlový olej

Rádi bychom Vám představili nejnovější přírůstek mezi našimi oleji, a sice všemi netrpělivě očekávaný mandlový olej. Jedná se o skvost, který nejen, že se výborně hodí do studené kuchyně, ale je velmi oblíbený i v kosmetice. Příspěvek Novinka mezi našimi

projít na článek

Suchá koupel pro psy

Do základní péče o srst spadá její mytí a následné ošetření. Ideální je zvolit přírodní produkty anebo přípravky s přírodními extrakty. Ty jsou zárukou opravdu kvalitního a šetrného ošetření.

projít na článek

Ionto-Aquasonic - 52 000,00 Kč

Ionto-Aquasonic odstraňuje svou specifickou nízkofrekvenční ultrazvukovou vibrací odumřelé buňky, zrohovatělou pokožku, komedomy a zbytky po make-up nebo po krémech obsahující silikon. Na rozdíl od ovocných kyselin nebo abraze pracuje Aquasonic citlivě s

projít na článek

Vlasy a jejich přirozené zdraví – výhody přírodní a konopné péče

Pečujte o své vlasy za přispění přírodních kosmetických produktů. Vyzkoušejte některý z přírodních šamponů nebo si připravte domácí vlasovou kúru z lístků konopí či kopřivy.

projít na článek