Jak na to, aby vás letošní Vánoce nezruinovaly?

Do Vánoc zbývá necelý měsíc a nápor na naše peněženky je tak doslova na spadnutí. Za dárky, výzdobu a všechno ostatní utratí navíc většina z nás podstatně víc, než si původně představovala a nakonec bohužel ani neví, za co to skutečně bylo. Pojďte na to letos chytře a vyhněte se nepříjemnému novoročnímu procitnutí z prázdné peněženky.

projít na článek

Vánoce v Bournemouth letos trochu jinak

Letošní Christmas Tree Wonderland v Bournemouth se ruší kvůli sociálnímu distancování, radní v BCP potvrdili alespoň Alpine village open air.

projít na článek

Oddílové Vánoce ( v ohrožení)

Vánoce jsou v ohrožení! Pojeď je s námi zachránit!Propozice a přihlašování nalezneš v sekci akce.

projít na článek

Vánoce 2018

Přijímám objednávky na vánoční fotografování do Olomouce i Brna :) PF opět ZDARMA k fotečkám :) Celý článek Vánoce 2018 si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek

Anglické Vánoce

Vánoce ve Velké Británii. Tradice a zajímavosti těchto svátečních dnů mezi ostrovany. Středoevropský duch Vánočních tradic - Brána do svátků Vánočních První branou do nádechu Vánoc je nám dobře známý...

projít na článek

Šťastné a veselé Vánoce!

Děkujeme za Vaši podporu v roce 2021 a za to, že jste součástí naší komunity! Přejeme Vám šťastné Vánoce, plné klidu a pohody a do roku 2022 Vám přejeme spoustu zdraví a úspěchů!Vaše DoRA

projít na článek