Jak nakupovat na Amazonu

Amazon je jeden z největších eshopů na světě. Seženete zde vše, v nespočtu variant a v mnoha cenových kategoriích. Prostě vše na jednom místě a snadno dostupné. Ač je Amazon zahraniční eshop, nakupování na něm je snadné. Ukážeme, jak na to, a přidáme několik užitečných tipů.

projít na článek

Kde nakupovat nejlevněji? Vyzkoušejte srovnávač obchodů Kupi!

Nakupování je občas vyčerpávající a plné stresu. A dokáže potrápit i vaší peněženku. Nestíháte sledovat akční nabídky? Začněte nakupovat s Kupi! Ukážeme vám, jak portál Kupi.cz funguje a jak ušetřit. Čtěte a dozvíte se více..

projít na článek

Jak nakupovat na eBay.com

Na eBay.com seženete prakticky cokoliv. Značkové zboží, elektroniku nebo sběratelské kousky. Na co si ale při nakupování na eBay dávat pozor? Přečtěte si, jak nakupovat na eBay. Dozvíte se, kdy se platí doprava, jak na eBay sledovat zásilku nebo jak rekla

projít na článek

Investovat do akcií? Co nakupovat a s kým se poradit?

Příspěvek Investovat do akcií? Co nakupovat a s kým se poradit? pochází z Investree

projít na článek

Amazon - levné zboží všeho druhu čeká právě na vás!

Amazon je největším celosvětovým e-shopem vůbec. Jeho nabídka je široká a každý zákazník si tam přijde na své. Amazon nabízí bezkonkurenčně nízké ceny a vysokou kvalitu zboží. Nabídne toho ale mnohem více. Pomocí Amazonu můžete poslouchat oblíbenou hudbu

projít na článek

Vyzkoušeli jsme Lidl eshop - na co si dát pozor?

Nakupujte rádi, ale vadí vám dlouhé fronty a prodírání se mezi lidmi? Pak je Lidl eshop jako tvořený pro vás! Jak nakupovat z poholí vašeho domava? Poradíme vám!

projít na článek