Ugrilujte si vepřovou kotletu jako opravdový profesionál na grilování! Vepřové kotlety chutnají obzvláště dobře i z grilu, pokud byly předem marinovány. Kotleta se krájí z žebra a je vždy od kosti. Dobrá vepřová kotleta na gril (nebo na smažení na pánvi) by měla mít vždy trochu tukového proužku. Pokud je okraj tuku příliš silný, můžete ho trochu odříznout, ale vždy by měl nějaký okraj zbýt.Nad žhavým plamenem a žhavým uhlím získá vaše kotleta to správné pražené aroma. Takhle se stává neodolatelně dobrou: navenek křupavou, uvnitř šťavnatou. Na talíř můžete přidat salát, grilovanou zeleninu a omáčku. Po grilování nechte vepřovou kotletu asi 10 minut odpočinout, aby se uvolnila šťáva z masa a spojila se s masem. Tímto způsobem dosáhnete nižšího úniku šťávy z masa při krájení.
Dej to na gril z ŘEZNICTVÍ MÚÚÚ. Speciální nabídka od 8.8. do 20.8.2023. U nás si vybere každý, máme vše, co na gril patří. Ať už to jsou klobásy, maso či přímo marinovaná masa. Komu se nechce nic opékat, vařit, The post Dej to na gril z ŘEZNICTV
projít na článekVynikající kotletu připravíte na grilu a může být s kostí nebo bez kosti. Před tepelnou úpravou grilováním je vhodné maso marinovat.
projít na článekGrilování je oblíbenou aktivitou mnoha lidí během teplých letních dní. Pokud se rozhodnete pořídit si vlastní gril, můžete si užít chutné pokrmy připravené přímo na ohni. Existuje několik typů grilů, které se liší v použitém palivu a jejich konstrukci. V
projít na článekČeský národ miluje grilování. Zhruba každý druhý Čech griluje alespoň dvakrát měsíčně, pětina národa dokonce jednou za týden. Na grilu se dá upéct každé maso, a aby bylo chutné, musí být skutečně čerstvé a správně připravené. Výborné je marinované maso. M
projít na článekI když počasí venkovnímu grilování ještě nepřeje, rádi bychom Vám představili novinky letošní grilovací sezóny a těmi jsou plynové grily Ultimate Griddle Plancha od amerického výrobce Pit Boss. Grily Plancha s velkou litinovou deskou jsou neuvěřitelně pop
projít na článek