Jak napojit Shoptet na skladový systém Pohoda?

Už ve svém prvním zaměstnání, a to už je nějaký ten pátek, jsme řešili otázku, jak jednoduše napojit nový e-shop na skladový systém. A stále je tento krok pro některé elektronické obchody opravdu stěžejní téma, proto jsem vytvořil seznam důležitých bodů, se kterými se můžete u propojení Shoptetu s Pohodou – nejčastějším skladovým systémem – setkat.

projít na článek

Shoptet a jeho skvělý doplněk Velkoobchod

O tom, že Shoptet je pro mě jednička v rámci pronájmu e-shopů, není divu. Pomáhá mi zejména v situacích, kdy řeším komplikované situace s klienty, kteří vyžadují specifické funkce právě pro jejich projekt nebo na kterým již nestačí běžná e-shopová platfor

projít na článek

Shoptet API je tady!

S další parádní novinkou přichází Shoptet, který poskytuje pronájmové řešení e-shopů – díky němu jste tak schopni během několika dnů rozjet vlastní funkční elektronický obchod.

projít na článek

Využijte široké možnosti napojení Shoptetu na Money S3

O napojení účetního softwaru Pohoda na Shoptet jsem tady na blogu už psal, a protože se jedná o poměrně oblíbené téma, rozhodl jsem se tentokrát prozkoumat propojení Shoptetu s účetním programem Money S3.

projít na článek

Pro koho je určený Shoptet Premium?

Mám pro vás další důležitou novinku z online marketingu, kterou si nemohu nechat pro sebe a která se týká oblasti tvorby e-shopů na míru. Právě internetové obchody na platformě Shoptet jsou pro mé klienty horké téma, a proto jsem se rozhodl o této shoptet

projít na článek

Nové Shoptet doplňky jsou tady

V Shoptetu se stále něco děje. O jeho nových doplňcích jsem chtěl psát již delší dobu, ale musel jsem si počkat na skvělé vychytávky, které byly zrovna v přípravě. Teď už jsou venku a najdete v Shoptet doplňcích.

projít na článek