Jak nařasit záclony a závěsy

S textilními dekoracemi pracujeme prakticky při každé realizaci. Řasící páska je tudíž pro nás při jejich úpravě a instalaci samozřejmostí. Stejně tak ale chápeme, že pro klienta, který si u nás objedná ušité záclony či závěsy bez instalace, může být finální úprava pomocí řasící pásky trochu problematická. Proto jsme připravili jednoduchý a srozumitelný návod, jak si s řasící páskou poradit.

projít na článek

Textilie Trevira CS - malý rozdíl s dalekosáhlými následky

Vedení jednoho z hotelů, kde jsme dodali a instalovali nehořlavé záclony a zatemňující závěsy, se na nás obrátilo s žádostí o nové závěsy do dvou pokojů. Při pohledu na původní závěs, který hotelový host dokázal propálit "odložením" na žárovku rozsvícené

projít na článek

Řešíte zastínění atypického okna?

Pak mohou být inspirací tvarované záclony a závěsy s úvazy, ušité na míru podle dispozice prostoru.

projít na článek

Římské rolety v dokonalém souladu se zařízením interieru

Také se vám stává, že se zadíváte na své záclony nebo závěsy a přemýšlíte, co s nimi? Občas si dokonce o změnu řekne sám interier.

projít na článek

Vysněné záclony a závěsy? Rádi splníme!

Přání naší klientky, kombinaci záclon a závěsů se stejným vzorem, jsme splnili nabídkou materiálů z kolekce Aspen Prestigious.

projít na článek

Pohádkové domečky „houbičky" mají okénka a ta okénka zdobí záclony a závěsy

Vesnička U houbiček je součástí hotelového areálu. Vybavení jednotlivých domečků navazuje na blízkost přírody a ve stejném duchu je vyřešeno i zastínění oken.

projít na článek