Lucia Grigová píše skvěle o tom, jak zpracovává jednotlivé zbytky, suroviny, které jí doma v kuchyni zbývají. Co s nimi, jak je nevyhodit? Jak neplýtvat jídlem, které jsme už zakoupili? Obvykle nám rychle dojde inspirace. Proto jsem si pozvala Lucii, autorku kuchařek a blogu Do poslednej omrvinky a probraly jsme neplýtvání jídlem do hloubky. Ono... The post Jak neplýtvat jídlem a zpracovat zbytky. Rozhovor s Lucií Grigovou, kuchařkou, co vaří do poslednej omrvinky appeared first on Žijeme minimalismem.
Před časem mě oslovila Alue, autorka webu http://karolinaloskotova.blog.cz/ zda bych s ní neudělal rozhovor. Měl jsem z toho dobrý pocit, a tak jsem souhlasil až nakonec vznikl tento rozhovor. Je rozdělen na 5 dílů a považuji jej za docela vydařený. Přeji
projít na článekV šesti letech jsem dostala svoji první kuchařku. Byla plná obrázků a jednoduchých receptů. Naučila mne základům vaření i pečení. Dnes již jídla připravuji spíše podle fantazie a čas od času se inspiruji od druhých. Před lety jsem narazila na Lucky recept
projít na článekRozhovor pro REGION OPAVSKO ze dne 7.4.2020 tématem bylo mé podnikání, kandidatura na ředitele SFC Opava, můj pohled na fotbal. The post Rozhovor REGION OPAVSKO BU1, podnikání appeared first on Petr Hlaváček.
projít na článekRozhovor s ředitelem firmy, Alfonso D´Agostino o vývoji firmy, o úskalích náborového procesu, změnách v odměňování - systému polyvalence, o zlepšování pracovních podmínek, ale také o udržitelnosti. The post Od malého obalu ke globálnímu úspěchu rozhovor
projít na článekNa stránkách časopisu Folk byl právě zveřejněn stejnojmenný rozhovor Vaška Müllera. http://www.casopisfolk.cz/rozhovory/rozhovor-linhart_petr1010.htm
projít na článek