Jak nosit květinu v klopě?

Taková květina se nazývá butoniéra, podle toho, že se prostrkává knoflíkovou dírkou v klopě saka, takzvanou „button-hole“. A my se dnes podíváme na to, proč a jak ji nosit.

projít na článek

Vlčí mák naFacebook

Chcete uctít památku válečných veteránů připnutím vlčího máčku? Můžete tak udělat pomocí Facebooku, stačí kliknout na tento odkaz, kde stiskněte tlačítko "Join Now" a následujte jednoduché pokyny. Pak se vlčí máček objeví na Vaší profilové fotografii.

projít na článek

Vánoční hvězda: Jak se květinu správně starat?

Bez stromku a vánoční hvězdy by nebyly Vánoce úplné. Víte, jak se o vánoční hvězdu starat a jak vánoční hvězdu zalévat, aby zdobila domácnost nejen na Vánoce? The post Vánoční hvězda: Jak se květinu správně starat? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Jak nosit svetr?

Svetry jsou významnou součástí pánského šatníku a nabízí mnoho možností, jak je kombinovat do společenských příležitostí. V tomto článku se podíváme na různé druhy svetrů pro muže, materiály ze kterých se vyrábějí a jak je správně nosit.

projít na článek

Jaké existují typy kabelek? Kdy je nosit?

Existuje mnoho druhů kabelek, představíme si nejznámější z nich. Rovněž si poradíme, k jaké příležitosti je nejvhodnější jednotlivé typy kabelek nosit.

projít na článek

Co byste měli vědět o nežehlivých košilích značky ETERNA

Dejte vale žehlení pánských košil a halenek! Německý výrobce nežehlivých košil ETERNA nabízí pánské a dámské košile s jednoduchou údržbou. Nosit, vyprat, pověsit a hned nosit. Víc není potřeba abyste vypadali skvěle v padnoucí košili po celý den.

projít na článek