Jak nosný je váš nápad na knihu?

Dnešní lekce tvůrčího psaní se zabývá důkladným prozkoumáním vašeho námětu na knihu – stojí za to, abyste mu věnovali následujících několik měsíců tvrdé spisovatelské práce? Je váš nápad na knihu opravdu nosný? Tento spisovatelský brainstorming umí divy, věřte mi. A přitom vám zabere maximálně 15 minut! Tak ho rovnou vyzkoušejte: TIP: Podívejte se také na článek Jak se píše kniha. Ukázka z metody Lotosového květu Různé typy autorů V předchozím videu se o ni zmiňuji, takže rovnou přikládám i lekci o různých typech autorů (je ze série Základy tvůrčího psaní): Jak jste na tom vy? Prosím, podělte se o své zkušenosti dole v komentářích: Jak důkladně plánujete svůj příběh dopředu? Jaký jste typ autora? Vyzkoušeli jste už někdy metodu Lotosového květu? Jak poznáte, že je váš nápad na knihu nosný? Díky za sdílení a jako vždy vám přeji, aby vám to dobře psalo! ;) Článek Jak nosný je váš nápad na knihu? se nejdříve objevil na RenéNEKUDA.cz.

projít na článek

Ke stažené - audio kniha Tomáš Baťa: Úvahy a projevy

Nedávno jsem si poslechl audio verzi knihy Tomáš Baťa: Úvahy a projevy, jestliže jste knihu nečetli, doporučuji to udělat. Velmi inspirativní kniha a Tomáš Baťa byl opravdu výjimečný člověk. I když to neměl v tehdejší době jednoduché, podařilo se mu vybu

projít na článek

Rozhovor s Markem Heřmanským

Jaké je podnikání v tandemu s bratrem? Jak se musela firma vypořádat s nárůstem cen energií? A kde se vzal nápad začít péct Lomnické suchary? Odpovědi na tyto i další otázky zazní v rozhovoru s jednatelem SVITAP, Markem Heřmanským.

projít na článek

JSEM TU SPRÁVNĚ, JESTLI

CHCI KOUPIT KNIHU  MĚ ZAJÍMÁ TVŮRČÍ PSANÍ  CHCI NĚCO JINÉHO (BESEDU, POSUDEK) The post JSEM TU SPRÁVNĚ, JESTLI… first appeared on Literární strom Renaty Šindelářové.

projít na článek

Wine Words

Návrh obálky pro knihu Wine Words –  English for Wine Professionals & Wine Lovers The post Wine Words appeared first on Selinger.cz.

projít na článek

Bolest zad a vysoký tlak

Klientku dlouhodobě trápí bolesti zad, které ji i velmi omezují v jejím životě. Hned z kraje sezení uvádí i svůj podivný pocit, že si tu bolest zaslouží, že si neumí představit, že by bolest zmizela jen tak. Sama má doma knihu od Louise L.Hay s přehledy p

projít na článek