Jak odradit potomka, aby chtěl psa

Chce vaše dítko pejska, argumentuje tím, jak bude chodit venčit a celkově se starat. Bydlíte v bytě a vůbec se vám toto přání nechce splnit? Bojíte se, že přes vaše pracovní vytížení a potomkovu nespolehlivost, bude nakonec vše jen na vás? Čtěte následující řádky. Osvědčená metoda, jak potomek rozhodně ztratí zájem.

projít na článek

Svědectví Barbary

Barbara odevzdala svůj život Pánu Ježíši na základě vytrvalého svědectví svého dospívajícího syna, který se nenechal odradit.

projít na článek

Vladimír Synáč: Chtěl jsem pochopit důležité souvislosti

Studium je velice zajímavé, ale náročné a plete se mi s makrobiotikou. Makrobiotika je oproti stravování podle TČM velice zjednodušená a neřeší spoustu důležitých souvislostí, které jsem chtěl pochopit.

projít na článek

5 netradičních fitness sportů do bazénu

Nenechte se odradit horkem od pohybu. Vyzkou ejte sporty, kter můžete provozovat př mo v baz nu. D ky vět mu odporu, kter působ na tělo ve vodě, vyd v me v ce energie a sn ze snižujeme tělesnou hmotnost.

projít na článek

Ypsilonka si připomíná: Čím chtěl být Milan Lasica, když byl malý

Poslechněte si, čím chtěl být Milan Lasica, když byl malý. Bylo to na Večerech pod lampou 16. ledna v roce 1996. V té době v Ypsilonce zrovna režíroval Vianovu Hlavu Medúzy s Jiřím Lábusem v hlavní roli. Inscenace se hraje už 25 let a je stále vyprodána.

projít na článek

Vapujte s čistým svědomím aneb Kolik nedopalků cigaret je ročně odhozeno?

Nenechte si nikým odradit od vapování – a alternativní fatka těchto jedinců vůbec neberte vážně. No uznejte sami, elektronické cigarety zkrátka zlepšují lidské životy. Jak vapováním usnadňujete život lidem ve vašem okolí?

projít na článek