Jak pečovat o kožené módní doplňky

Kožené peněženky, kožené tašky, elegantní rukavice nebo kožené pásky. Je celkem jedno, jaký módní doplněk z přírodní kůže vlastníte, pokud se o něj budete správně starat, vydrží vám po několik generací.

projít na článek

Kožené doplňky a podzimní dámské outfity

Podzim je obdobím, kdy se příroda obléká do barev a my měníme svůj šatník, aby odpovídal chladnějším dnům. Kožené doplňky jsou ideální volbou pro tento roční období, protože kombinují funkčnost s elegancí. Jak tedy správně kombinovat kožené doplňky s mode

projít na článek

Proč kožené tašky dominují módním trendům

Svět módy se stále vyvíjí a mění, ale mezi různými trendy a styly zůstávají kožené tašky stálicí, která si udržuje svou dominantní pozici. Proč je tomu tak? Jednoduše proto, že kožené tašky spojují v sobě několik klíčových prvků, které oslovují módní nadš

projít na článek

Co kůži vadí a před čím kožené módní doplňky chránit

I kůži musíte udržovat a ochraňovat před vnějšími vlivy, které ji mohou poškozovat. Co konkrétně módním doplňkům vyrobeným z tohoto živého přírodního materiálu vadí?

projít na článek

4 důvody, proč si vybrat kožené doplňky

Kůže je nadčasová, elegantní a dlouho vám vydrží. Má příjemnou vůni a v dnešní době už ji seženeme v různých barvách.

projít na článek

Podívejte se, z čeho pro vás šijeme kožené doplňky

O životnosti a kvalitě výsledného doplňku rozhoduje hlavně dobrá kůže - a pro tu jsme byli odhodlaní jít klidně na kraj světa.

projít na článek