Jak pečovat o koženou kabelku

Každá stylová žena by měla vlastnit alespoň jednu koženou kabelku. Koupě kožené kabelky je sice vysoká investice, ale při správné péči o ni vám vydrží opravdu dlouhou dobu.

projít na článek

Staráte se o svou kabelku dobře?

Kvalitní značková kabelka si zasluhuje náležitou péči. Vždyť o sebe také pečujeme. Chodíme pravidelně ke kadeřnici a kosmetičce, nakupujeme nejrůznější kosmetiku. Na údržbu své kabelky však často nemyslíme, čímž zkracujeme její životnost. Jak vlastně máme

projít na článek

JAK PEČOVAT O KOŽENOU SEDAČKU

Přinášíme rady, jak se starat o kůži Vaší sedací soupravy tak, aby byla co nejdéle jako nová.

projít na článek

SDÍLEJ A VYHREJ kabelku jakou jen chceš

Pánové a Dámy, pozor! Připravili jsme pro vás luxusní soutěž. Vyber si kabelku z naší stránky - www.kabea.cz jakou jen chceš a bude tvá. My vybereme 3 z Vás co vyhraju kabelku jakou jste přidali do komentářů!

projít na článek

Vybíráme kabelku k zimnímu outfitu. Která je ta pravá?

Každý outfit vyžaduje jinou kabelku. Nevíte, která se nejvíce hodí k vašemu zimnímu outfitu? Dáme vám pár tipů na skvělé zimní kabelky. Také vám poradíme, jak nejlépe sladit kabelku se zimním oblečením.

projít na článek

Kabelky podle Feng Šuej

Podle Feng šuej bychom neměly odkládat kabelku na zem, protože tím od sebe odháníme peníze. Ideální je zvolit kabelku přes rameno nebo cosssbody kabelku, kterou můžeme pověsit např. na židli.Pokud si vybereme kabelku do ruky nebo psaníčko, tak je odkládám

projít na článek