Jak poznat kvalitu

Chcete se naučit rozeznávat kvalitní boty od těch nekvalitních ? Chcete umět odlišit mistrovská díla od běžné produkce ? Poznávat pravou hodnotu  ? Pak čtěte následující úvahy na téma kvalita, které Vám mohou pomoci najít tu správnou cestu. Abychom mohli dobře poznávat kvalitu musíme v první řadě získat o zkoumaném předmětu (např. o botách) co nejvíce informací. []

projít na článek

Kvalitní matrace

Podle čeho lze poznat skutečnou kvalitu matrace? Jak poznat, jestli je matrace kvalitní? Základní předpoklady kvalitní matrace? Opora páteře, prodyšnost...

projít na článek

Jak se mi dal Bůh osobně poznat.

Rád bych se v těchto několika řádcích poděli o to, jak se Bůh dal osobně poznat mě samému. Jak Bůh pracoval v mém životě a čím mě provedl. Je to osobný příběh existujícího Boha v mém životě.

projít na článek

E-cigareta a jak na údržbu.

Co to vlastně je ecigareta? Ať už malá-střední a velká. Jak se o ní starat a jak ji podrobně poznat. Pomůžeme Vám objasnit tuto revoluční technologii jménem Vaping.

projít na článek

Hvězda sládků získali jsme ocenění za péči o pivo a kvalitu čepování

The post Hvězda sládků získali jsme ocenění za péči o pivo a kvalitu čepování appeared first on Plzeňská restaurace U Sedlerů.

projít na článek

Lucie Pucková

Dokonalost, kterou vyžaduje po sobě i ostatních, nám občas leze na nervy. Nechtějte poznat, co se skrývá za úsměvem, když někdo z kolegů udělá chybu. Ovšem klient, ten je v bezpečí a v nejlepších rukou!

projít na článek