Jak poznat skoliózu

Skolióza páteře je velmi progresivní nemoc, která se objevuje v každém věku a jejíž korekce je dlouhodobou záležitostí. Lidem se skoliózou znepříjemňují život také její vedlejší důsledky, mezi které patří například vychýlená pánev, zkrácená noha, hrb nebo břišní orgány vychýlené do strany a jejich dysfunkce provázená bolestí. Bohužel řada lékařů ji nedokáže odstranit odpovídajícím a hlavně opravdu kvalifikovaným způsobem.

projít na článek

Jak opravit baterii Parkside: co udělat před opravou a jak poznat vadu?

Majitelé nářadí od Parkside mají doma s největší pravděpodobností kromě elektrického nářadí [] Článek Jak opravit baterii Parkside: co udělat před opravou a jak poznat vadu? se nejdříve objevil na Recenzetesty.cz.

projít na článek

60. díl — Jak poznat marketingové šmejdy? — Jak se staví e-shop Dudlu.cz

S každou krizí vylézají jakou houby po dešti, nabízejí zázračná řešení, audity zdarma a garanci růstu e-shopu. Řeč je o marketingových šmejdech, kteří zneužívají strachu z nepříznivého období pro své obohacení. Stejně tak jako v běžném životě narazíte na

projít na článek

Svalový třes u psa

Pes se třese z důvodu stresu, hyperaktivity, otravy, nemoci nebo radosti. Někdy je obtížné poznat pravou příčinu.

projít na článek

Jak poznat kvalitní konopnou kosmetiku

Není kosmetika jako kosmetika. Při jejím výběru je důležité klást důraz především na složení, což platí i v případě kosmetiky konopné.

projít na článek

Příznaky cukrovky u dospělých

V současné době cukrovkou druhého typu bojuje v České republice více než 800 000 lidí a číslo stále narůstá. Jde o ohromný nárůst za posledních 15 let. Cukrovka druhého stupně postihuje především dospělé, ale střetnout se s ní můžeme již i u pubescentů ve

projít na článek