Jak poznat zralost dítěte pro školu

V článku naleznete informace, jak poznat zralost dítěte pro školní docházku...

projít na článek

Základní informace o provozu školky

Vážení rodiče, jsme velice rády, že jste vybrali pro Vaše dítě právě naší mateřskou školu, která podporuje rozvoj osobnosti dítěte předškolního věku, podílí se na jeho zdravém citovém, rozumovém a tělesném rozvoji.

projít na článek

Hra na školu

Vážení rodiče budoucích prvňáčků, z kapacitních důvodů bylo přihlašování ukončeno. Děkujeme za pochopení. Článek Hra na školu se nejdříve objevil na .

projít na článek

Stížnost proti rozhodnutí o zadržení otce v době styku s dětmi

Všichni se jistě shodneme, že zájem dítěte má absolutní přednost, přes kterou „ani vlak nejde“. Navzdory tomu je „zájem dítěte“ abstraktní pojem bez jasné definice. Normálnímu člověku může připadat absurdní, proč by měl být „zájem dítěte“ nějak definován.

projít na článek

• OBRÁZKOVÝ PRŮVODCE: Jak poznat falešný parfém? 2.

Víte, jak poznat padělek parfému? Čtěte pokračování našeho Kompletního obrázkového průvodce! Etiketa a logo Za mne nejméně přesvědčivý prvek. Napodobit etiketu není tak náročné, jako lahvičky nebo ventilky. Výrobci to samozřejmě moc často nedělají, The po

projít na článek

Střídavá výchova

Ústavní soud ČR ve svých aktuálních rozhodnutích shrnul základní principy svěřování dítěte do péče po rozchodu rodičů. Soudy musí u každého z rodičů, kteří usilují o svěření dítěte do péče posoudit nejméně 4 kritéria:1)existenci pokrevního pouta mezi dítě

projít na článek